Mallorca, Playa de Palma: Hipotels Playa De Palma Palace 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
250137
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
724 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2017-ben megnyílt, 5 csillagos luxus resort a mallorcai Son Sant Joan Repülőtértől kb. 5 km-re terül el, testvérhotelével, a szomszédos Hipotels Gran Hotellel közös területen, Playa de Palma üdülőhely szívében. A lassan mélyülő, homokos strand a komplexumtól kb. 250 méterre található. A szálloda ? melyet egy mediterrán fenyvesektől zöldellő park határol ? a természet találkozása a modern luxussal. Ideális választás fiataloknak, nászutas pároknak, vagy baráti társaságoknak egyaránt, illetve mindazoknak, akik Playa de Palma pezsgésére vágynak, luxuskörülmények között. A környéken sétatávolságra éttermek, bárok, üzletek és szórakozóhelyek egyaránt elérhetők.

Szolgáltatások
A 227 szobás szállodában 24-órás recepció, főétterem, sky bár és snack bár várja a vendégeket. Szabadtéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső medence jakuzzival, fitneszterem, szauna, törökfürdő, nappali animációs programok, esti show-műsorok, illetve a WIFI internetkapcsolat a szálloda közösségi helyiségeiben és szobáiban ingyenesen használható. Térítés ellenében a Spa és wellness központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, mosoda, orvosi ellátás, autóbérlés, pénzváltás és szobaszerviz is igénybe vehető.

Elhelyezés
Az igényesen és modenrül berendezett szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI kapcsolattal és erkéllyel felszerelt. A szobákban minibár és széf térítés ellenében vehető igénybe. A Standard szobák 35 nm-esek. A Junior lakosztályok 42 nm alapterületűek, egylégterűek, nappalirésszel és tágas erkéllyel felszereltek. Felár ellenében mindkét szobatípusból medencére, illetve tengerre néző szobák is foglalhatók. A Tengerre néző Deluxe szobák erkélyükön jakuzzival felszereltek.

Ellátás
Reggeli. Felár ellenében félpanziós ellátás kérhető: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások