Gran Canaria, Playa de Taurito: Mogan Princess And Beach Club 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
210063
Utolsó frissítés:
2024.05.09. (Cs)
8 nap/7 éj
482 592 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 3 000 méter Strand: 3 000 méter

Fekvés
Playa de Taurito strand 800m távolságra van a hoteltól, a festői szépségű Puerto de Mogán 5,5km-re található a komplexumtól.

Szállás
A hotel 212 szobával és lakosztállyal rendelkezik.

Elhelyezés
Légkondicionált kényelmes szobák terasszal vagy erkéllyel, felszerelt fürdőszobával ahol hajszárító és piperekellékek is vannak. Két egyszemélyes ágy és extra pótágy kérésre, továbbá IDD telefon, műholdas TV nemzetközi és helyi csatornákkal valamint medencéhez törölköző biztosított érkezéskor. A szobában a minibár, széf külön díj ellenében érhető el. Takarítás naponta. Kérésre családi szoba is kérhető ahol tolóajtóval elválasztott külön helyiség van a gyerekeknek, extra fürdőszoba és terasz tartozik hozzá.

Étkezés
A hotel fő éttermében van lehetőség svédasztalos étkezésre, nemzetközi és helyi ételek széles választéka, friss gyümölcs és zöldségválaszték, látványkonyha és tematikus estek napközben a medence melletti étteremben étkezhetnek hot-dog, hamburger, pizza, saláta és spagetti variációk várják. Továbbá a Chill-out teraszon koktélozhat a Beach clubban frissülhet fel, valamint a koktélbár kínálatát is élvezheti este.

Szolgáltatások
24 órás recepció, orvosi ellátás 3 medence, melyből 1 csak 18 éven felülieknek van panorámás kilátással 1 gyermekmedence internet sarok tv szoba napozóterasz napágyak és napernyő biztosított parkolás bőrönd megőrző szoba fodrászat WIFI extra díj mosodaszolgáltatás pénzváltás masszázs ingyenes busz a Taurito strandra (többször naponta) Puerto de Mogánra naponta

Sport és szórakozás
animáció és szórakoztató programok élőzene és esti showműsorok gyermekmedence miniclub, mini disco

Leírás
Tauro völgyben található ez a csodálatos 4 csillagos All Inclusive hotel. A szállodából gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. Kifejezetten ajánljuk családosoknak és pároknak valamint baráti társaságoknak is.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások