Mallorca, Palma de Mallorca: Hipotels Gran Playa De Palma Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
312670
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
609 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2017-ben nyílt modern, 4*-os szálloda a nemzetközi repülőtértől kb. 5 km-re, Palma városközpontjától kb. 12 km-re, Playa de Palma üdülőhelyen, a homokos tengerparttól kb. 200 méterre terül el. A komplexum modern dizájnjával, színvonalas szolgáltatásaival és kiváló elhelyezkedésével méltán vált utasaink egyik kedvencévé. A hotel kiváló választás az aktív pihenésre, illetve szórakozásra vágyóknak; közelében éttermek, bárok és szórakozóhelyek sokasága egy rövid sétával könnyedén elérhető, a szállodán belül napközben animációs és sportprogramok, esténként élő zenés műsorok szórakoztatnak.

Szolgáltatások
A vendégek ellátásáról főétterem, lobby bár és medencebár gondoskodik. 24-órás recepció, WIFI kapcsolat a szálloda egész területén, 2 medence (egyikük fűthető) napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső medence a komplexum Spa központjában hidromasszázs ágyakkal, fitneszterem, animációs szórakoztató és sportprogramok, show-k, alkalmanként élő zenés estek ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A strandtörölköző ingyenes, de felvételkor depozit fizetendő. Térítés ellenében: Spa és wellness központ szolgáltatásai, finn szauna, gőzfürdő, manikűr, pedikűr, szépségápolási kezelések, különféle masszázsok, konferenciaterem, mosoda, parkolás, szobaszerviz.

Elhelyezés
Az 368, igényesen berendezett szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, ingyenes WIFI kapcsolattal és erkéllyel felszerelt. A szobákban minibár és széf térítés ellenében vehető igénybe. A Standard szobák 33 nm-esek. A Junior lakosztályok 38 nm alapterületűek, egylégterűek, nappalirésszel és tágas erkéllyel felszereltek. Felár ellenében mindkét szobatípusból medencére, illetve tengerre néző szobák is foglalhatók.

Ellátás
Reggeli. Felár ellenében félpanziós ellátás kérhető: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás Palma de Mallorca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások