Mallorca, Palma de Mallorca: Aparthotel Fontanellas Playa 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
326115
Utolsó frissítés:
2024.08.27. (K)
8 nap/7 éj
439 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, fűtött belső medence, strandtörölközők, főétterem, bár, esténként show-k, táncest, minidiszkó, fitneszterem, finn szauna, WIFI a szobákban és a szálloda közösségi helységeiben. Térítés ellenében: masszázs, futballpálya (előzetes foglalással), vízi sportok.

Elhelyezés
Az összesen 227 szoba mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, WIFI-vel, minihűtővel, vízforralóval, széffel és erkéllyel. A standard szobák 21 nm-esek, maximum 2 felnőtt elhelyezésére alkalmasak. A Junior és a Superior Junior lakosztályok kb. 42 nm alapterületűek, előbbiek részben, utóbbiak teljesen tengerre néznek. Az Apartmanok 42 nm alapterületűek, egy hálószobából és egy nappaliból állnak (a nappaliban 2 kanapéággyal vagy sarokkanapéval felszereltek), a standard szobák berendezésein kívül konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és kenyérpirítóval is rendelkeznek; utcára, részben tengerre, vagy tengerre néznek. A Tengerre néző Superior apartmanokban modernebb berendezésű lakóegységek, nagyobb méretű LCD okostévé és tengeri panoráma várja a vendégeket. Az apartmanok maximum kapacitása 3 felnőtt + 1 gyermek. A Penthouse Deluxe apartmanok a komplexum legfelső szintjén találhatók, 60-80 nm-esek, maximum 4 felnőtt + 2 gyermek helyezhető el bennük; két, ajtóval elválasztott hálószoba, egy nappali (kinyitható kanapéágy 2 fő elhelyezésére), fürdőszobai mérleg, jógamatrac és egy tágas napozóterasz is tartozik hozzájuk, melyen egy kisebb medence (Plunge pool) is a vendégek rendelkezésére áll.

Ellátás
Önellátás. Felér ellenében félpanzió kérhető. Tartalma: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás Palma de Mallorca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások