Mallorca, Ca`n Picafort: Hotel Thb Gran Bahia 4*

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
326533
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
489 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A modern, 2014-ben teljeskörűen felújított, 2 épületből álló, 4*-os aparthotel egyedülálló helyen, az Alcudia-öböl egyik legnépszerűbb üdülőtelepülésén, Can Picafort fehérhomokos tengerpartján található, attól csupán a parti sétány választja el. A parton sziklák előfordulhatnak. A komplexum a palmai Nemzetközi Repülőtértől kb. 70 km-re terül el. A hotel közvetlen közelében éttermek, bárok, vásárlási és vízi sportolási lehetőségek egyaránt elérhetők. A szállodától kb. 500 méterre található buszmegállóból könnyedén eljuthatunk Alcudia óvárosába, vagy végigjárhatjuk az öböl szebbnél szebb tengerpartjait is.

Szolgáltatások
A komplexumban 24-órás recepció, légkondicionált közösségi terek, főétterem, a`la carte étterem (nemzetközi, olasz és mediterrán ízekkel) és medencebár várja a vendégeket. A felfrissülésről szabadtéri medence gondoskodik, melynél a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét és díj ellenében használhatók. A WIFI internetkapcsolat a szobákban és a hotel közösségi helységeiben ingyenesen használható. Térítés ellenében: mosoda, orvosi ellátás, kerékpár és autóbérlés, vízi sportok, búvárkodás, golf a közelben.

Elhelyezés
A szálloda összesen 158 szobájának és apartmanjainak mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI-vel, minihűtővel, bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt. A Standard szobák 16-20 nm alapterületűek és utcára, vagy oldalról tengerre néznek, maximum 3 fő helyezhető el bennük. Felár ellenében tengerre néző szobák, továbbá apartmanok (max. kapacitás 3 felnőtt + 1 gyermek) is foglalhatók. Az Egyhálós apartmanok kétlégterűek, egy hálófülkéből és egy konyhasarokkal ellátott nappaliból állnak, melyeket tolóajtó választ el; a nappaliban kinyitható kanapéágy áll rendelkezésre.

Ellátás
Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: italfogyasztás, a`la carte étterem.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások