Mallorca, Ca`n Pastilla: Hotel Las Arenas 4*

3.7pont - 1 értékelés   
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
140064
Utolsó frissítés:
2024.08.20. (K)
8 nap/7 éj
444 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Utasaink kedvence, a 2019-ben teljeskörűen felújított 4 csillagos Las Arenas Hotel a repülőtértől kb. 4 km-re, egy pálmafás sétány mellett terül el, Ca`n Pastilla üdülőhelyen. A hotel a homokos, lassan mélyülő strandtól mindössze 40 méterre fekszik. Közelében éttermek, bárok, vásárlási és szórakozási lehetőségek sétatávolságra könnyedén elérhetők. Ca`n Pastilla központja és a Palmaba közlekedő autóbusz megállója egyaránt pár perces sétatávolságra találhatók.

Szolgáltatások
A földszinten légkondicionált közösségi helyiségek, recepció, liftek, a lobbiban ingyenes WIFI kapcsolat, tévészalon is megtalálható. A szállodában szabadtéri medence és egy, a tetőn kialakított medence gondoskodik a felfrissülésről. A medencék mellett a napernyők és a napozóágyak ingyenesen használhatók. Heti 2-3 alkalommal animáció és show-műsorok szórakoztatják a vendégeket. Térítés ellenében a parton vízisporteszköz és kerékpárbérlési lehetőség, a hotelben mosodai szolgáltatások is kérhetők. Spa szolgáltatások helyszíni térítés ellenében a szálloda testvérhotele, az innen mindössze 100 méterre található Nautic Hotel-ben vehetők igénybe.

Elhelyezés
Kétágyas pótágyazható standard szobákban, melyek mindegyike légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI internetkapcsolattal, minihűtővel, bérelhető széffel és erkéllyel rendelkezik. Felár ellenében medencére, oldalról tengerre néző vagy tengerre néző standard szobák, illetve junior lakosztályok is foglalhatók. A Junior lakosztályok 16-22 nm alapterületűek, tengerre néznek.

Ellátás
Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás Ca`n Pastilla utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások