Mallorca, Alcúdia: Hotel Condesa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
387053
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
559 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A rendkívül kedvelt, 4*-os, 2021-ben felújított, családbarát szálloda a palmai Nemzetközi Repülőtértől kb. 65 km-re terül el az Alcudia-öböl ölelésében, az S`Albufera természeti parktól néhány kilométerre, közvetlenül Alcudia káprázatos, lassan mélyülő, fehérhomokos tengerpartján. A szállodában kiváló ételek és igényesen berendezett, kényelmes lakóegységek várják vendégeiket. A hotel kiváló választás családok részére is: kétlégterű lakosztályai biztosítják a kényelmet és az elvonulást, a kicsiket pedig miniklub és izgalmas vizes mulatságok várják. A hotel közelében éttermek, vásárlási és vízi sportolási lehetőségek, továbbá autóbusz megállóhely is elérhető, ahonnan Alcudia óvárosába, de akár Palmába is eljuthatunk.

Szolgáltatások
A komplexumban 24-órás recepció, légkondicionált közösségi terek, főétterem, a`la carte étterem (térítés ellenében), bár és sky bár (csak felnőtteknek) várja a vendégeket. A felfrissülésről 2 szabadtéri medence gondoskodik, melynél a napernyők és a napozóágyak ingyenesen használhatók. Az aktív felnőtteket fitneszterem, darts, aerobik és strandröplabda várja, a kisgyermek pedig vidám perceket tölthetnek a szálloda játszóterén, miniklubjában (3-12 éves korig), emellett egy különleges gyermek élménymedence is várja őket, kisebb csúszdákkal és szórakoztató vízi játékokkal. A WIFI internetkapcsolat a szobákban és a hotel közösségi helységeiben ingyenesen használható. Térítés ellenében: szauna, mosoda, orvosi ellátás, kis üzlet, konferenciaterem, kerékpár és autóbérlés, vízi sportok, búvárkodás, golf a közelben.

Elhelyezés
A hotel összesen 466 szobájának és lakosztályának mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI-vel, minihűtővel, bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt. A Standard szobák 22 nm-esek, utcára, vagy oldalról tengerre néznek, maximum kapacitásuk 3 fő. A 4-ágyas szobák 27 nm-esek, maximum 2 felnőtt + 2 gyermek helyezhető el bennük; a felnőtteknek franciaágy vagy 2 különálló ágy, a gyermekeknek kinyitható kanapé áll rendelkezésre. A lakosztályok 40 nm alapterületűek, az 5. emeleten találhatók, a hegyekre vagy a tengerre néznek, kétlégterűek, nappaliból és hálószobából állnak, melyeket egy tolóajtó választ el.

Ellátás
Reggeli. Italfogyasztás térítés ellenében. Felér ellenében Félpanzió Plus vagy All Inclusive ellátás is kérhető. Félpanzió Plus tartalma: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás: kávé, tea, víz és gyümölcslevek; vacsora: üdítők, víz, sör és asztali bor. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, Happy Burger snack bár, a`la carte vacsora, fogyasztás a minibárból, szobaszerviz. All Inclusive tartalma: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snack-ek a Happy Burger snack bárban (11:00-18:00 között), szendvicses és gyümölcsök (11:00-18:00 között), gyermekeknek fagylalt (10:30-22:00 között), kávé/tea/sütemények (15:00-18:00 között), heti 1 alkalommal a`la carte foglalás a Don Jamie étteremben, meghatározott helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (10:00-23:30 között).





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások