Lanzarote, Playa Blanca: H10 Rubicon Palace 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
210098
Utolsó frissítés:
2024.04.23. (K)
8 nap/7 éj
596 293 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: 500 m

Fekvés
A H10 Rubicon Palace Lanzarote déli részén, Playa Blancán terül el, közvetlen az óceánparton. A sziget ezen részének jellegéből adódóan a nyugodt pihenés szinte garantált, a közelben éttermek, kávézók és boltok is találhatók, Valamint a hoteltől nem messze a sziget több látványossága is megtalálható.

Szállás
A szálloda 593 szobát és lakosztályt foglal magában. A hotel különlegessége, hogy a tervezés folyamán maximálisan figyelembe vették azt a szempontot, hogy az elkészült épületegyüttes belesimuljon Lanzarote látképébe. Ezért is használták a szigetre jellemző színeket: fehéret, zöldet és feketét.

Elhelyezés
Kétágyas standard szoba: Szoba mérete: 34 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ruhásszekrény, kézfertőtlenítő, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, fizetős csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, kültéri bútorok, konnektor az ágy közelében, ruhaszárító állvány, kanapéágy, ébresztésKétágyas óceánra néző szoba: Szoba mérete: 34 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ruhásszekrény, kézfertőtlenítő, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, fizetős csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, kültéri bútorok, konnektor az ágy közelében, ruhaszárító állvány, kanapéágy, ébresztésJunior lakosztály : Szoba mérete: 42 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ruhásszekrény, kézfertőtlenítő, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, fizetős csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, kültéri bútorok, konnektor az ágy közelében, ruhaszárító állvány, kanapéágy, ébresztésSuperior kétágyas szoba: Szoba mérete: 34 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ruhásszekrény, kézfertőtlenítő, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, fizetős csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, kültéri bútorok, konnektor az ágy közelében, ruhaszárító állvány, kanapéágy, ébresztésPrivilege kétágyas szoba: Szoba mérete: 34 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ruhásszekrény, kézfertőtlenítő, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, fizetős csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, kültéri bútorok, konnektor az ágy közelében, ruhaszárító állvány, kanapéágy, ébresztés Privilege extrák: belépés a privilege társalgóba, terasszal és kilátással az óceánra, személyre szabott be- és kijelentkezés, késői kijelentkezés (rendelkezésre állástól függően), személyre szabott ügyfélszolgálat, párnamenü és párnahuzat, exkluzív medence, törölközők, VIP szolgáltatások, szoba előkészítés, takarítás (napi kétszer kérésre) Szobához tartozó egyéb extrák: minibár 2 naponta utántöltése, ingyenes minibár all-inclusive alapon (2 naponta cserélik), légkondíciónálás, ingyenes nagy sebességű Wi-Fi, ingyenes széf, ingyenes Nespresso kávéfőző

Étkezés
Janubio: Svédasztalos étterem látványkonyhával, pékséggel és tematikus sarkokkal. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!Tabaiba: Svédasztalos étterem nemzetközi ízekkel és látványkonyhával. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!El Volcán: Á la carte étterem kizárólag a Privilege és Exclusive szobákat és szolgáltatásokat igénybevevő vendégek részére. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!Dolce Vita: Á la carte étterem az olasz konyhára specializálódva. Az étterem az ízléses, faberakásos berendezésen kívül egy terasszal is büszkélkedik, ahol különleges élmény lehet a vacsorája elfogyasztása. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!Sakura: Á la carte étterem, ahol az ázsiai konyha jellegzetes világába nyerhet betekintést úgy az ételek, mint a minimalista enteriőr által is. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!Steakhouse: Amerikai ízeket felvonultató á la carte étterem, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a hotel legnagyobb medencéjére. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!Oh! Dinner: A Plaza Canaria övezetben találja az éttermet, mely rendhagyó vacsora-showműsor kombinációval várja. Hetente megújuló témák gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Előzetes asztalfoglalás szükséges. Dress code: vacsoraidőben fürdőruha, rövidnadrág és sportruházat viselése nem megengedett!La Choza Pool Bar: Gyorsételeket, harapnivalókat fogyaszthat a hotel fő medencéje által körülvett bárban.Bistro: Tudatos, egészséges étkezésre fókuszáló bár terasszal, ahonnan csodás kilátás nyílik Lobos és Fuerteventura szigetére.Lobby Bar: A kiváló italok alapkövetelmények, a kilátás az óceánra és az élőzene pedig csak ráadás ebben a bárban.Montana Roja Disco: Esti szórakoztató műsorokban lehet része önnek és gyermekeinek is.Sports Bar Beefeater: A Plaza Canaria övezetben található ez a bár, aminél keresve sem találhatna jobb helyet egy sportmérkőzés megtekintésére.Mike`s Coffee: A Plaza Canaria övezetben találja ezt a hangulatos menedéket, ha szeretne kicsit felfrissülni a nagy melegben. Teák, kávék, sütemények, milshake-ek, smoothie-k széles választékából csemegézhet.Daisy Truck: A kalózhajó mellett találják gyermekei ezt a bárt, ha megéheznének vagy megszomjaznának.

Szolgáltatások
Wifi, felnőtt és gyermek medencék, edzőterem, Despacio Spa központ (díj ellenében), gyerekklubok és foglalkozások 1-12 éves kor között, akadálymentesített, széf (felár ellenében)

Sport és szórakozás
íjászat, tematikus vacsorák (felár ellenében), esti szórakozási lehetőségek, gyerekklub, diszkó | DJ, szórakoztatás, minigolf, kerékpárkölcsönző (felár ellenében), darts (felár ellenében), asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), játszótér, játékterem, teniszpálya (felár ellenében),

Leírás
Ezt az impozáns 5 csillagos hotelt Playa Blancán találja, nyugodt környezetben, közvetlen a parton. A szállodát nemrégiben újították fel és a dizájnhoz Lanzarote szigete adta az ihletet. Kiváló választás egy exkluzív környezetben eltöltött pihenéshez.

Megjegyzés
A hotelben 50EUR / fő bankkártya, vagy készpénz letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.A hotelben a Privilege szobákhoz tartozó medencét felújítják 2024. áprilisában, így zárva lesz. A felújítás a többi medencét nem érinti.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Lanzarote utazás, nyaralás Playa Blanca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások