Gran Canaria, San Agustin: Gloria Palace San Agustin Thalasso 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319887
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
8 nap/7 éj
615 101 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 750 méter Strand: 750 méter

Fekvés
A San Agustín egy csendesebb része Gran Canaria sokszor nyűzsgő déli részének. Ha kicsit el akar távolodni a nyüzsgéstől, csendes kikapcsolódásra vágyik, akkor kifejezetten ajánljuk Önnek ezt a partszakaszt. Természetesen a hotel környékén számos éttermet, bárt, üzletet talál.

Szállás
A hotel egy kényelmes sétára helyezkedik el a Las Burras strandtól. A fényűző Gloria Palace San Agustin számos luxus szolgáltatással és kényelmes szobákkal várja. A hotelből a távoli strandokra transzferbusszal is eljuthat.

Elhelyezés
Óceánra néző szoba: Kényelmes és világos kétágyas szoba terasszal, kilátással az óceánra. A szoba felszereltsége: Televízió, Telefon, Légkondíciónáló, Minibár (felár ellenében), Széf (felár ellenében), Wi-Fi, Fürdőszoba zuhanyzóval, Hajszárító, Nagyítós tükör.Óceánra néző thalasso szoba: A Thalasso Essence 35 m2-es szoba fantasztikus kilátást nyújt az Atlanti-óceánra, és minden vendégünk számára napi egy Thalasso fürdőt is tartalmaz a Thalasso Gloria welnessközpontban (15 éves kor felett). A szoba felszereltsége: Televízió, Telefon, Légkondíciónáló, Minibár (felár ellenében), Széf (felár ellenében), Wi-Fi, Fürdőszoba zuhanyzóval, Hajszárító, Nagyítós tükör, Fürdőköpeny, Papucs.Óceánra néző junior lakosztály: A főépületben található, tengerre néző kilátással rendelkező, legalább 42 m2-es lakosztályok külön hálószobával és nappali résszel várják. A hálószobában queen méretű dupla ágy került elhelyezésre, míg a nappaliban kanapét talál. A szoba felszereltsége: Televízió, Telefon, Légkondíciónáló, Minibár (felár ellenében), Széf (felár ellenében), Wi-Fi, Fürdőszoba zuhanyzóval, Hajszárító, Nagyítós tükör.Családi lakosztály: Tökéletes családi lakosztály, ami két hálószobából áll. A két szobát egy kis folyosó választja el, itt található a fürdőszoba. Az egyik hálószoba két egyszemélyes ággyal, a másik pedig kétszemélyes ággyal rendelkezik. A szoba felszereltsége: Televízió, Telefon, Légkondíciónáló, Minibár (felár ellenében), Széf (felár ellenében), Wi-Fi, Fürdőszoba zuhanyzóval, Hajszárító, Nagyítós tükör.

Étkezés
Gorbea étterem - Ă€ la carte és Chill Out bár: A gyönyörű panorámával rendelkező Ă  la carte étterem baszk és nemzetközi ételekre specializálódott. Az étteremben számos előétel és főétel között válogathat. Mivel az éttermet a hotel 9. emeletén találja, így a fantasztikus kilátás garantált San Agustín strandjára és Maspalomas homokdűnéire.Főétterem - büfé: A szálloda főétterme egy svédasztalos büféétterem, ahol látványkonyhát is talál. Nemzetközi konyha kiválóságaival várja az étkezésekkor az étterem, ahol érdemes a csodálatos teraszt is kipróbálnia. Megjegyzés: Kérjük az urakat, hogy vacsorához hosszú nadrágot és inget viseljenek.Gorbea relax terasz: A felnőttek részére elkülönített pihenőhelyen nem csak koktélokat vagy kisebb fogásokat kóstolhat, de gyönyörködhet a panorámában is. Itt Maspalomas, Playa del Inglés és San Agustín is a lábai alatt hever. Az úszómedence és a függőágyak tovább fokozzák kényelmét!Bárok: Lobby bár: A szálloda bejáratánál található bár, ahol italok és apró harapnivalókat talál.Medencebár: A medence melletti teraszon italokat és harapnivalókat talál.Snack bár: A kertben található terasz bár, ahol italokat és harapnivalókat kínál.Lounge bár: Élő zenével és tánccal várja Önt esténként: hetente 6 alkalommal tánc, showműsorok.

Szolgáltatások
fodrászat, pedikűr, manikűr, kozmetikai, szépészeti szolgáltatások, napernyők, fedett fürdő, termálvizes medence (felár ellenében), törökfürdő | gőzfürdő (felár ellenében), pezsgőfürdő | masszázsmedence (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), szauna (felár ellenében), etetőtál kutyás vendégeknek, közös társalgó | tévészoba, ételautomata, italautomata, légkondicionálás, üzletek a szálláshely területén, ajándékbolt, szobaszerviz

Sport és szórakozás
fitnesz, élőzene/előadás, tematikus vacsorák (felár ellenében), bingó, esti szórakozási lehetőségek, gyerekklub, játszótér, játékterem, könyvtár, fallabda (felár ellenében), darts, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), teniszpálya (felár ellenében), íjászat

Leírás
Kapcsolódjon ki, pihejen és fedezze fel a legjobb wellness élményeket Gran Canaria egyik legszebb üdülőhelyén! Élvezze a luxus nyaralást az exkluzív Gloria Palace San Augustin Thalasso 4 csillagos hotelben: kiváló szolgáltatások, kiváltságos környezet és számtalan élmény várja!





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás San Agustin utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások