Gran Canaria, San Agustin: Corallium Beach By Lopesan Hotels 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
260871
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
754 449 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Fekvés
A Corallium Beach Gran Canaria egyik legkiválóbb üdülőövezetében, San Agustínban fekszik. Közvetlen strandkapcsolattal rendelkezik, illetve Maspalomas dűnéi is pár kilométerre találhatók, így az aktív pihenést kedvelői sem fognak unatkozni.

Szállás
A 2018 nyarán felújított szálloda 210 mediterrán stílusú, ízlésesen berendezett szobával rendelkezik 7 emeleten. Mindegyik szoba ingyenes Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik.

Elhelyezés
Kétágyas szoba Alapterület: 22 m2 Kilátás: utca vagy város Felszereltség: A szoba saját erkéllyel, kétszemélyes ággyal, műholdas TV-vel, ülősarokkal, valamint zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott fürdőszobával rendelkezik. Felár ellenében széf és minibár is rendelkezésre áll.Kétágyas szoba kilátással Alapterület: 22 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: A szoba tengerre néző, saját erkéllyel, 1 kétszemélyes vagy 2 egyszemélyes ággyal, műholdas TV-vel, ülősarokkal, valamint zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott fürdőszobával rendelkezik. Felár ellenében széf és minibár is rendelkezésre áll.Deluxe szoba kilátással Alapterület: 22 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: Légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal, műholdas TV-vel, saját fürdőszobával és tengerre néző erkéllyel. A szálláson 2 ágy található.Senior lakosztály Alapterület: 48 m2 Kilátás: város Felszereltség: Lakosztály nappalival, külön hálószobával, valamint küszöb nélküli zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott fürdőszobával. Légkondicionált lakosztály erkéllyel, minibárral és műholdas TV-vel. A szállás 2 ágyas.

Étkezés
The Food Garden: spanyol, mediterrán és nemzetközi ízek közül választhat a kedvének megfelelő reggelit és vacsorát. Mindezt pedig elfogyaszthatja akár az étterem meghitt hangulatú teraszán is.Maresía: á la carte étterem, mely garantáltan kulináris élményt nyújt. Mennyei ételek, egy jó bor és a lenyűgöző naplemente biztosítják ön számára a felejthetetlen estét.Mediterraneum: napközben nassolnivalókat fogyaszthat itt, este pedig egy igazi olaszos vacsora várja az étteremben. Lazítson esténként egy pohár ital mellett, élőzenét hallgatva.A hotelben 3 bár áll rendelkezésére. Az El Ancla az előcsarnokban várja, hogy megpihenjen az egyik kényelmes fotelben, kedvenc italát kortyolgatva. A Coral és a La Sal bárok a medencék közelében helyezkednek el. Ideálisak egy finom és egészséges frissítő elfogyasztásához.

Szolgáltatások
24 órás recepció Wi-Fi széf pénzváltási lehetőség Thai Spa (díj ellenében) szupermarket vfodrászat mosoda, vegytisztítás, vasalás (díj ellenében) parkolás (rendelkezésre állás függvényében) orvosi ellátás (díj ellenében)

Sport és programok
Két medence, melyből az egyik télen fűtött Társasjátékok tenisz golf kerékpárkölcsönzés pilates yoga tai-chi

Leírás
A kizárólag felnőtteket fogadó szálloda csendes környéken fekszik, közvetlen a hotel előtt elhelyezkedő San Augustin strand biztosítja a tökéletes környezetet egy pihentető nyaraláshoz, érkezzen akár baráti társasággal, akár párjával. A hotel kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad.

Távolságok
Óceán: 400 m Strand: 400 m

Megjegyzés
A hotelben heti 50 EUR / fő bankkártya letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez, vagy a fogyasztást a helyszínen kell fizetni.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás San Agustin utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások