Gran Canaria, San Agustin: Abora Interclub Atlantic By Lopesan Hotels 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319846
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
8 nap/7 éj
694 606 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 486 m Strand: 830 m

Fekvés
A hotel a sziget déli részén, Gran Canaria egyik legkedveltebb turisztikai övezetében, San Agustínban fekszik. A sok napsütés és a páratlan tengerpart a nyugalom övezetévé teszi, melyet egész évben élvezhet.

Szállás
Az Abora Interclub Atlantic hotel szobáit úgy alakították ki, hogy minden vendég igényeit kielégítsék - azokét is akik egyedül utaznak, és azokét is akik partnerrel, családdal vagy barátokkal látogatnak ide. A szobák belső díszítése a jó ízlés és a praktikusság keveréke. A padló és a falak föld színei világosabbá varázsolják a szobákat, a berendezés élénk színei pedig vidámságot hoznak a mindennapjaiba. A 420 szoba mindegyike légkondicionált, és ingyenes wifi elérhetőségük van.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 28 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy oldalról óceán vagy utca Felszereltség: wifi, két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, széf, minibár, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, erkély Alkalmas pároknak, és barátoknak egyaránt.Standard yield szoba: Alapterület: 28 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy oldalról óceán vagy utca Felszereltség: wifi, két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, széf, minibár, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, erkély Alkalmas pároknak, és barátoknak egyaránt.Családi szoba: Alapterület: 38 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy oldalról óceán vagy utca Felszereltség: wifi, két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, széf, minibár, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, terasz Alkalmas felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.Családi lakosztály: Alapterület: 40 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy oldalról óceán vagy utca Felszereltség: wifi, két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, széf, minibár, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, erkély Fiatalok és idősebbek számára is egyaránt alkalmas, családoknak tökéletes választás.Deluxe szoba: Alapterület: 29 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy oldalról óceán vagy utca Felszereltség: wifi, két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, széf, minibár, műholdas TV, kanapé, vízforraló, nespresso, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny és papucs, erkély. Csak felnőttek részére.

Étkezés
sABOReA: A szálloda fő étterme, ahol reggelit, ebédet, vacsorát szolgálnak fel. Ízletes nemzetközi konyha várja Önt, hideg és meleg egyaránt, valamint gyümölcsök, desszertek és italok.Food court: Snack and Go: Négy különféle kulináris pult közül választhat - olasz, burger, természetes és desszertek. Harapnivalók és italok, benne van az all-inclusive programban.Palapa: A vendégeket változatos, all inclusive ital menü várja kávéval, teával, hosszú italokkal és koktélokkal.Food Truck (Önkiszolgáló): Szolgálja ki magát egy frissítővel a medence melletti `ételes teherautónkról”.Only Adults (Önkiszolgáló): Szolgálja ki magát egy frissítővel a medence melletti csak felnőtteknek szánt ital pultról.24/7: A snack-kioszk napi 24 órában kínál hideg harapnivalókat, üdítőket, gyümölcsleveket, sört, sangriát és kávét automatákból.

Szolgáltatások
24 órás recepció, ingyenes wifi, 4 kültéri medence napozóágyakkal, 1 gyemek medence, miniklub, játszótér, minimarket, butik a hotelben, fodrász szalon, masszázs, akadálymentesített hotel

Szórakozás és sport
sportpályák, aerobic, darts, billiárd, fitness, ping pong, 4 kültéri medence napozóágyakkal, 1 gyemekmedence, vízi aerobic, előadások/ élőzene hetente egyszer

Leírás
Az Abora Interclub Atlantic hotel San Agustín magasabb részén fekszik egy 40 000 négyzetméteres parkban, ahonnan lenyűgöző a kilátás az Atlanti-óceánra és Maspalomas homokdűnéire. Kitűnő sport- és szórakozási lehetőségeket kínál az egész család számára.

Megjegyzés
A hotel a bejelentkezéskor 50EUR/szoba letétet kér (készpénzben vagy bankkártyával), melyet a nyaralás végén a szálloda a fogyasztás ellenőrzését követően visszaad.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás San Agustin utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások