Gran Canaria, Puerto Rico: Gloria Palace Royal Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319891
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
647 587 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Strandok, wellness, 4 csillagos superior szálloda várja Gran Canarián, a Playa de Amadores gyönyörű strandja mellett! Nyaraljon családjával, párjával, barátaival, ebben a hotelben biztos a kikapcsolódás és az életre szóló élmény.

Távolságok
Óceán: 170 méter, Strand: 170 méter

Fekvés
A Playa de Amadores egy lenyűgöző mesterséges strand, Gran Canaria dél-nyugati részén. A tökéletes pihenést nyújtó üdülőfalu központja a 800 méter hosszú, tiszta vizű strand. A környéken bárok, éttermek és üzletek találhatóak.

Szállás
A playa de Amadores közvetlen közelében fekvő hotel előkelő helyen fekszik, hiszen alig több mint 100 méterre fekszik Gran Canaria egyik legnívósabb strandjától. A hegyoldalba épült wellness szálloda nem csak a kilátással, hanem első osztályú szolgáltatásaival és természetesen wellness részlegével is tökéletes nyaralást biztosít Önnek.

Elhelyezés
Óceánra néző szoba: Gyönyörű kilátás várja ebben a 42 m2-es szobában! Tágas szoba erkéllyel, luxussal és eleganciával.A szobában elérhető: televízió, telefon, légkondíciónáló, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), Wi-Fi, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Óceánra néző lakosztály: Biztosan elégedetten fog távozni erről a gyönyörű szigetről, amennyiben ebben a tágas (70 m2) lakosztályban foglal szállást. A napfényes, elegáns lakosztályból remek kilátás nyílik az Amadores strandra. Az exkluzív lakosztályban külön hálószoba és nappali várja, a teraszon napozóágyak kerültek elhelyezésre.A szobában elérhető: televízió, telefon, légkondíciónáló, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), Wi-Fi, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.

Étkezés
Kaia étterem - Ă  la carte: A Kaia étterem kitűnő konyhája és kifogástalan kiszolgálása miatt nagyon kedvelt étterem. A csodálatos kilátással rendelkező étteremből az Amadores strandot láthatja, megkóstolhatja a látványkonyhákban készült finomságokat, valamint a nemzetközi konyha legkiválóbb ételeit.Főétterem - büféétterem: A designétterem nagy ablakokkal és lenyűgöző kilátással rendelkezik az óceánra. Ez a büfé stílusú étterem sokféle finomsággal várja, akár reggeijét, akár ebédjét vagy vacsoráját kívánja itt elfogyasztani. Megjegyzés: kérjük az urakat, hogy vacsoránál hosszú nadrágot viseljenek. Köszönjük!Bárok és teraszok: Mirador medencebár: A medence melletti bár kényelmes terasszal várja, ahol harapnivalókat és italokat szolgálnak fel Önnek.Paraíso snack bár: A fő medence mellett található terasz, ahol italok vagy harapnivalók nagy választékát találja. A bár ebédidőben ínyenc menüt is kínál Önnek.Lounge bár: A bárban élő zene és tánc heti 3 alkalommal várja, nemzetközi szórakoztató műsorokat pedig heti 6 alkalommal élvezhet.Lobby bár: A szálloda bejáratánál, a recepció mellett található bárban koktélokat és italokat szolgálnak fel Önnek.

Szolgáltatások
2 medence, wi-fi, ételautomata, italautomata, légkondicionálás, üzletek, fodrászat, szépségszalon, újságok (felár ellenében), szobaszerviz, törökfürdő, gőzfürdő, pezsgőfürdő, masszázsmedence, masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), szauna

Sport és szórakozás
fitness esti szórakoztató műsorok, gyerekklub, asztalitenisz biliárd (felár ellenében), játszótér





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások