Gran Canaria, Puerto Rico: Gloria Palace Amadores Thalasso 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319888
Utolsó frissítés:
2024.05.09. (Cs)
8 nap/7 éj
456 944 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Gloria Palace Amadores szálloda Európa egyik legnagyobb talasszoterápiás központja, tengervizes medencével, masszázs- és egyéb kezelésekkel. Szauna, török​fürdő és fizikoterápiás medence is igénybe vehető. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Puerto Rico egyik legkedveltebb szállodája, főként pároknak, baráti társoságoknak ajánljuk!

Távolságok
Óceán: 450 méter, Strand: 450 méter

Fekvés
A Gloria Palace Amadores egy sziklaszirten található, Gran Canaria-szigetének Puerto Rico és Amadores partszakaszai között. A luxus fürdőhotel 2 szabadtéri medencével és az Atlanti-óceánra nyíló lenyűgöző kilátással várja vendégeit.

Szállás
légkondicionált szobák tengerre néző, saját erkéllyel rendelkeznek. Műholdas TV, valamint bérelhető széf és minibár vehető igénybe. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a szobákban és az egész szállodában. Teniszedző is rendelkezésre áll a kivilágított teniszpályán. A szállodában edzőterem, asztalitenisz, bowling, íjászat és darts kínál kellemes kikapcsolódást. A gyermekeket külön medence, játszótér és miniklub várja. Esténként felnőttek és gyermekek számára kellemes programot biztosítanak. A látványkonyhás büféétteremben éjszakai tematikus büfék állnak rendelkezésre. A szállodában számos bár, többek között medencebár és zongorabár is működik.

Elhelyezés
Óceánra néző szoba: Légkondicionált szoba két összetolható különálló ággyal, egy pótággyal és egy kanapéággyal a nappaliban. Tengerre néző erkély és műholdas TV is rendelkezésre áll, és felár megfizetése esetén a széf és a hűtőszekrény is használható. Minibár szolgáltatás igényelhető, térítés ellenében. A fürdőszoba 2 mosdóval, hajszárítóval és külön WC-vel van ellátva. Szobafelszereltség: ​Tea- és kávéfőző, Minibár, Légkondicionálás, Széf, Vízforraló, Íróasztal, Tévé, Telefon, Műholdas csatornák, Rádió, Kanapéágy. Szoba mérete: 47 m2Óceánra néző Thalasso szoba: Légkondicionált szoba két összetolható különálló ággyal, egy pótággyal és egy kanapéággyal a nappaliban. Tengerre néző erkély és műholdas TV is rendelkezésre áll, és felár megfizetése esetén a széf és a hűtőszekrény is használható. Minibár szolgáltatás igényelhető, térítés ellenében. A fürdőszoba 2 mosdóval, hajszárítóval és külön WC-vel van ellátva. Szobafelszereltség: ​Tea- és kávéfőző, Minibár, Légkondicionálás, Széf, Vízforraló, Íróasztal, Tévé, Telefon, Műholdas csatornák, Rádió, Kanapéágy. A szobához különböző spa/wellness kedvezményeket biztosít a hotel. Szoba mérete: 47 m2Thalasso lakosztály: Légkondicionált lakosztályban különálló nappali és hálószoba várja. Óceánra néző terasz és műholdas TV, széf, hűtőszekrény is rendelkezésre áll. Minibár szolgáltatás igényelhető, térítés ellenében. A fürdőszoba 2 mosdóval, hajszárítóval és külön WC-vel van ellátva. Szobafelszereltség: ​Tea- és kávéfőző, Minibár, Légkondicionálás, Széf, Vízforraló, Íróasztal, Tévé, Telefon, Műholdas csatornák, Rádió, Kanapéágy. A szobához különböző spa/wellness kedvezményeket biztosít a hotel. Szoba mérete: 82 m2

Étkezés
Gorbea étterem - Ă€ la carte és Chill Out bár: A gyönyörű panorámával rendelkező Ă  la carte étterem baszk és nemzetközi ételekre specializálódott. Az étteremben számos előétel és főétel között válogathat. Mivel az éttermet a hotel 9. emeletén találja, így a fantasztikus kilátás garantált San Agustín strandjára és Maspalomas homokdűnéire.Kaia étterem - á la carte étterem: A nagyközönség számára is nyitott Kaia éttermben kiváló minőségű ételeket fogyaszthat, miközben gyönyörködhet az Amadores strandban.Főétterem - büfé: A szálloda főétterme egy svédasztalos büféétterem, ahol látványkonyhát is talál. Nemzetközi konyha kiválóságaival várja az étkezésekkor az étterem, ahol érdemes a csodálatos teraszt is kipróbálnia. Megjegyzés: Kérjük az urakat, hogy vacsorához hosszú nadrágot és inget viseljenek. Gorbea relax terasz: A felnőttek részére elkülönített pihenőhelyen nem csak koktélokat vagy kisebb fogásokat kóstolhat, de gyönyörködhet a panorámában is. Itt Maspalomas, Playa del Inglés és San Agustín is a lábai alatt hever. Az úszómedence és a függőágyak tovább fokozzák kényelmét! Bárok: Pool Bar Mirador: A szálloda bejáratánál található bár, ahol italok és apró harapnivalókat talál. Pool Bar Mirador: A medence melletti teraszon italokat és harapnivalókat talál. Snack bár Paraíso: A kertben található terasz bár, ahol italokat és harapnivalókat kínál. Salón bár: Élő zenével és tánccal várja Önt esténként: hetente 6 alkalommal tánc, showműsorok.

Szolgáltatások
2 kültéri medence, melyből az egyik végtelenített medence, gyermekmedence, fitnesz/wellness öltözőszekrények, wellnessközpont (felár ellenében), wellness pihenőterület, gőzkamra, testkezelések, fodrászat, pedikűr, manikűr, kozmetika, napernyők, napozóágyak vagy székek, strand/medence törölközők, törökfürdő, gőzfürdő (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), szauna (felár ellenében), gyerekklub, játszótér, játékterem, ételautomata, italautomata, légkondicionálás, üzletek, ajándékbolt, akadálymentesített, újságok, szobaszerviz, takarítás naponta, vasalási szolgáltatás (felár ellenében), vegytisztítás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében)

Sport és szórakozás
fitneszközpont, aerobik, íjászat, darts, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), teniszpálya, jógaórák, fitneszórák, bingó, élőzene/előadások, esti szórakozási lehetőségek





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások