Gran Canaria, Playa del Ingles: Sol Barbacan 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
212905
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
649 297 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Luxus apartmanok és bungalók Playa del Inglés szívében. Gyönyörű trópusi környezetet biztosít a komplexum, ideális a nyugodt nyaraláshoz pároknak, baráti társaságoknak és tökéletes családoknak.Amíg ön pihen gyermekei jól szórakoznak a speciális játszótéren vagy éppen kézműveskednek.

Távolságok
Óceán: 1 350 méter Strand: 1 350 méter

Fekvés
A város központtól 500m-re,a Maspalomasi dűnéktől 6.5km-re, a közelben boltok, éttermek, bárok.

Szállás
A hotel 93 apartmannal és 57 csodaszép bungalóval rendelkezik.

Elhelyezés
Tágas,légkondicionált apartmanokban és bungalókban különálló hálószobával és lenyűgöző bútorozott terasszal. A szobákban széf, 32cm-es LCD TV. Teljesen felszerelt konyhában kerámia főzőlap, hűtő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló is megtalálható. A fürdőszobában zuhanyzó/fürdőkád és hajszárító is van.

Szolgáltatások
24 órás recepció, 2 külső fűtött medence 2 hidromasszázs területtel, gyermekmedence, ingyenes parkolási lehetőség a hotel vendégeinek, Wifi, internet sarok 2 számítógéppel, szupermarket a közelben, mosoda.

Étkezés
Svédasztalos étkezés biztosított, lehetőség van gluténmentes fogásokat kérni ezt előre kell jelezni.El Portalón Az étterem Á la carte hagyományos baszk és modern fogásokat is lehet fogyasztani. Megtalálhatók hideg-meleg előételek, tészták, rizsből készült ételek, halak, húsok és ínycsiklandó desszertek széles kínálatát élvezheti.Továbbá rendelkezésre áll egy lounge terasz bárral és egy medence bár.

Szórakozás és sport
Zenés előadások, Esti showműsorok, élő zene, 2 teniszpálya, mini golf, Tánc órák, Vízi programok, Mini club, mini disco, Asztalitenisz, biliárd, póker, darts





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások