Gran Canaria, Playa del Ingles: Hl Miraflor Suites 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319988
Utolsó frissítés:
2024.11.03. (V)
8 nap/7 éj
550 983 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Gran Canaria déli részén, a pezsgő Playa del Inglés központjában találja ezt a csodálatos 4 csillagos hotelt. A HL Miraflorban kényelmes stúdiók és bungalók várják, hogy tökéletes pihenésben legyen része a nyaralása során. Kifejezetten ajánljuk pároknak és családoknak úticélul.

Távolságok
Óceán: 1000 m Strand: 1000 m

Fekvés
A Playa del Inglés az egyik legismertebb turisztikai központ Gran Canaria szigetén. A sziget déli részén található, csaknem 3 km aranyhomokos part várja, ahol az Atlanti-óceán vize is nyugodt. A Maspalomasi homokdűnék közvetlen közelében mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb kikapcsolódási formát. Playa del Inglésen minden a pihenést szolgálja, érkezzen családjával, párjával, barátokkal. Számtalan szórakozási lehetőség, program, étterem, bár áll rendelkezésére.

Szállás
A Miraflor Suites Hotel tökéletes szállás Playa del Inglesben azok számára, akik értékelik a nyugalmat, a természetet és az apró részletek szépségét. Ez egy bungaló szálloda, amelyet kifejezetten pihenésre terveztek. 4 csillagos szolgáltatásokkal, csodálatos trópusi kerttel, úszómedencékkel, grill étteremmel és kiváló programokkal várják Önt is.

Elhelyezés
Stúdió: Stúdió mérete: 24-32 m2; A stúdiószobák ideális választást jelentenek 2 felnőtt számára, nappali-hálószobával és bútorozott terasszal rendelkeznek. A studió felszereltsége: Légkondicionáló, Széf, Kiságy (kérésre), Hűtőszekrény, Hajszárító, Műholdas TV.Bungaló: A bungaló alapterülete: 38-46 m2; A studió felszereltsége: kinyitható kanapé, ingyenes kiságy (kérésre), konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, légkondicionálás / fűtés, telefon, síkképernyős TV, vízforraló és hajszárító.Romantik lakosztály: A lakosztály alapterülete: 32-38 m2; A Romantik lakosztályát kifejezetten azoknak a pároknak ajánljuk, akik a legexkluzívabb elhelyezést keresik. A lakosztályok gyertyákkal és virágokkal díszítése mellett üdvözlő ajándékot kínálnak: cava, gyümölcs, csokoládé, strandtörölköző, fürdőköpeny, ingyenes masszázs, speciális chill out rész, terasz.

Étkezés
A Miraflor Suites Hotel ízletes grilléttermében Playa del Ingles legjobb grillezett húsait és friss halait kóstolhatja meg. Ez egy helyi referenciaétterem, ahol helyi receptek alapján a legjobb alapanyagokból készítik el az elsőosztályú ételeketk. Emellett személyre szabott szolgáltatást és csendes, pihentető légkört kínál.

Szolgáltatások
medence, wifi (külön díj ellenében), légkondicionálás, mosoda (felár ellenében),





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások