Gran Canaria, Playa del Ingles: Gran Canaria Princess 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
354935
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
8 nap/7 éj
721 963 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Hotel Gran Canaria Princess szálloda Playa del Inglés strandjától 750 méterre várja vendégeit fűtött medencével, edzőteremmel, étteremmel, bárral és ingyenes wifivel. A hotel kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad.

Távolságok
Óceán: 700 méter, Strand 700 méter

Fekvés
A 4 csillagos Gran Canaria Princes tökéletes kombináció az autentikus tengerparti nyaralás és a városi életstílus összes előnye és kényelme között. Ezt kínálja a lenyűgöző 4 csillagos Gran Canaria Princess szálloda, amely Playa del Inglés szívében, az azonos nevű, aranyhomokos strand közelében található. A Playa del Inglés néven ismert terület a Maspalomas-dűnék keleti partját foglalja magában, Punta Maspalomastól Playa de San Agustínig, a sziget déli részén.

Szállás
A szálláshely légkondicionált szobái bútorozott erkéllyel, 81 cm-es síkképernyős TV-vel, a fürdőszobában pedig zuhanyzóval és hajszárítóval rendelkeznek. Tea- és kávéfőzési lehetőség, minibár, párnamenü, széf, valamint szobaszerviz kérésre és felár ellenében biztosított. A szállás étterme látványkonyhát és tematikus vacsorákat egyaránt kínál. Éjjel-nappal szerveznek szórakoztató programokat, beleértve az élőzenés eseményeket és az egyéb műsorokat is. A szálláshely teraszán a vendégek asztaliteniszezhetnek is. A szállás wellnessrészlegében szauna, pezsgőfürdő és balinéz ágyak is szolgálják a kellemes pihenést. A vendégek a nyugodt teraszokon és a medencebárban szintén lazíthatnak.

Elhelyezés
Standard szoba: Tágas, légkondicionált szoba bútorozott erkéllyel, valamint USB-csatlakozóval ellátott, 81 cm-es síkképernyős TV-vel. A fürdőszobában hajszárító és zuhanyzó található. Minibár, széf, tea- és kávéfőző, valamint párnamenü is rendelkezésre áll. Szobafelszereltség: Tea- és kávéfőző, Minibár, Légkondicionálás, Széf, Íróasztal, Síkképernyős tévé, Kültéri bútorok.Óceánra néző szoba: Tágas, légkondicionált szoba óceánra néző terasszal, valamint USB-csatlakozóval ellátott, 81 cm-es síkképernyős TV-vel. A fürdőszobában hajszárító és zuhanyzó található. Minibár, széf, tea- és kávéfőző, valamint párnamenü is rendelkezésre áll. Szobafelszereltség: Tea- és kávéfőző, Minibár, Légkondicionálás, Széf, Íróasztal, Síkképernyős tévé, Kültéri bútorok.

Étkezés
Princess étterem: a hotel fő étterme, ahol naponta változó spanyol és nemzetközi fogásokkal várják. Fogyassza el reggelijét, ebédjét vagy vacsoráját a belső térben vagy az étterem kellemes nagy teraszán. Bohío étterem: élvezze a különleges kulináris kanári fogásokat ebédkor ebben a csodás étteremben. Az All Inclusive vendégek pedig a délután folyamán megkóstolhatják a kellemes péksütemény és kávé kreációkat.

Szolgáltatások
wi-fi, fűtött medence, strand/medence törölközők, napozóágyak vagy székek, wellness pihenőterület, gőzkamra, szépészeti szolgáltatások, pezsgőfürdő, masszázsmedence, masszázs (felár ellenében), szauna, takarítás naponta, nadrágvasaló (felár ellenében), vasalási szolgáltatás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében), ételautomata, italautomata, légkondicionálás, üzletek, ajándékbolt, akadálymentesített, szobaszerviz

Sport és szórakozás
jógaórák, fitnesz, íjászat, élőzene/előadások, tematikus vacsorák, esti szórakozási lehetőségek, diszkó, DJ, darts, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében)





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások