Gran Canaria, Playa del Ingles: Corona Roja 2*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
2*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
210653
Utolsó frissítés:
2024.05.16. (Cs)
8 nap/7 éj
220 137 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 200 m Strand: 200 m Playa del Inglés strand: 800 m Kasbah bevásárlóközpont: 600 m

Fekvés
Az apartmanhotel Gran Canaria déli részén, Playa del Inglés üdülőövezetében helyezkedik el. A közelben bevásárlóközpontot, éttermeket, kávézókat talál, valamint a strand is csak pár perces sétára fekszik.

Szállás
A hotelben stúdiók és 1, illetve 2 hálószobás apartmanok állnak rendelkezésre, így akár nagyobb társaságok számára is kényelmes megoldást nyújthat. A szálloda tetején található egy napozóterasz, ahonnan csodás kilátás nyílik egészen a Maspalomas-i dűnékig.

Elhelyezés
Standard apartman: Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence, utca Felszereltség: saját fürdőszoba, hajszárító, konyha, hűtőszekrény, széf, síkképernyős TV, műholdas csatornák (felár ellenében), wifi (felár ellenében), bútorozott erkély vagy teraszDeluxe szoba: Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence, utca Felszereltség: saját fürdőszoba, hajszárító, konyha, hűtőszekrény, széf, síkképernyős TV, műholdas csatornák (felár ellenében), wifi (felár ellenében), bútorozott erkély vagy teraszDeluxe stúdió: Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence, utca Felszereltség: saját fürdőszoba, hajszárító, konyha, hűtőszekrény, széf, síkképernyős TV, műholdas csatornák (felár ellenében), wifi (felár ellenében), bútorozott erkély vagy terasz2 hálószobás standard apartman: Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence, utca Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapéágy, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, műholdas TV-csatornák2 hálószobás deluxe szoba: Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence, utca Felszereltség: saját fürdőszoba, hajszárító, konyha, hűtőszekrény, széf, síkképernyős TV, műholdas csatornák (felár ellenében), wifi (felár ellenében), bútorozott erkély vagy terasz

Étkezés
A hotel éttermében lehetősége van svédasztalos, valamint á la carte étkezésre egyaránt. A világ legkedveltebb ételei mind megtalálhatók a pultokon, illetve az étlapon, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról.A hotel bárjában rágcsálnivalók, alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok és további finomságok állnak rendelkezésére.

Szolgáltatások
24 órás recepció Wifi (díj ellenében) kültéri felnőtt medence kültéri gyermek medence beltéri medence napágyak, napernyők játszótér szobaszerviz (díj ellenében) csomagmegőrző mosoda, vegytisztítás (díj ellenében) bankautomata széf (díj ellenében)

Sport és szórakozás
kültéri és beltéri medencék multifunkciós sportpálya (díj ellenében) biliárd (díj ellenében) golfpálya a közelben (díj ellenében)

Leírás
A Corona Roja egy kiváló ár-érték arányú apartmanhotel, mely a pezsgő Playa del Inglés üdülőközpontjában várja kedves vendégeit. Pároknak, baráti társaságoknak és családoknak is ajánljuk. A közelben több étterem, bár és bevásárlóközpont is található.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások