Gran Canaria, Playa del Ingles: Barcelo Margaritas 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
340460
Utolsó frissítés:
2024.05.30. (Cs)
8 nap/7 éj
354 356 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Barceló Margaritas**** szálloda, korábbi nevén Occidental Margaritas a Barceló Hotels & Resorts részeként új márkát kapott, és 2022-re teljeskörűen felújították. Mind a 329 szobája eleganciával és melegséggel lett újratervezve, hogy maximális kikapcsolódást és jó közérzetet biztosítson. Ezen kívül a vendégek az exkluzív Royal Level-t is lefoglalhatják egy egyedülálló nyaralási élményért.

Távolságok
Óceán: 2000 m Strand: 2000 m

Fekvés
A szálloda Gran Canaria déli részén, a népszerű üdülőövezetben, Playa del Inglés városában található. A hotel szinte mint egy kikapcsolódást kínáló oázis fekszik a városban, a közelben rengeteg étterem, bár, valamint egy bevásárlóközpont is található.

Szállás
A szállodát 2022-re teljeskörűen felújították, így mind a 329 szobája eleganciával és melegséggel lett újratervezve, hogy maximális kikapcsolódást és jó közérzetet biztosítson. Ezen kívül a vendégek az exkluzív Royal Level-t is lefoglalhatják egy egyedülálló nyaralási élményért. A Barceló Margaritas szolgáltatásai és létesítményei széles skálájával tűnik ki, amelyek közül sok újonnan felújított. Példa erre a két úszómedence, amelyek közül az egyikben úszósávok, napernyők és kényelmes napozóágyak találhatók; nappali és éjszakai szórakoztató programjai felnőtteknek és gyerekeknek, valamint sportlétesítményei.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Erkélyes, légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal és elektromos vízforralóval. Szoba mérete: 35 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy utca Felszereltség: wifi, zuhany, hajszárító, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélyCsaládi szoba: Erkélyes, légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal és elektromos vízforralóval. Szoba mérete: 45 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, zuhany, hajszárító, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélyDeluxe szoba Erkélyes, légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal és elektromos vízforralóval. Ez a szoba csak 16+ év felett foglalható. Szoba mérete: 45 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, zuhany, hajszárító, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélyLakosztály Ezek a lakosztályok új kényelmi mércét állítanak fel a vendégek számára. Szoba mérete: 52 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, zuhany, hajszárító, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély

Szolgáltatások
Wifi medence széf (felár ellenében) mosoda (felár ellenében) gyermekfelügyelet (felár ellenében) fitneszközpont szobaszerviz akadálymentesített

Sport és szórakozás
esti szórakozási lehetőségek gyerekklub szórakoztatás játszótér játékterem fitneszközpont Crossfit terem

Megjegyzés
A hotelben fogyasztási számla nyitható bankkártya depozittal, vagy minden extra szolgáltatásért és fogyasztásért a helyszínen kell fizetni.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások