Gran Canaria, Playa del Ingles: Amazonas Apartamentos 2*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
2*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
400500
Utolsó frissítés:
2024.05.16. (Cs)
8 nap/7 éj
226 121 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Playa del Ingles népszerű, pezsgő üdülővárosában épült komplexum csak egy rövid sétára helyezkedik el a strandtól. A szálláshelyet ajánljuk azoknak, akik szeretnék felfedezni Gran Canaria szigetét, vagy egy kényelmes, pár perces sétával felfedezni a térség legjobb strandját.

Távolságok
Óceán: 500 méter Strand: 500 méter

Fekvés
Gran Canaria déli részén, Playa del Inglés városában található az Amazonas Apartmentos. Mindössze 2 perces sétára helyezkedik el a strand és az óceán, a közelben pedig számos bolt, étterem és kávézó található.

Szállás
Az elbűvölő, jól felszerelt apartmanokat kínáló Apartamentos Amazonas tökéletes helyszínként szolgál egy családi nyaraláshoz a napsütötte Gran Canaria szigetén. A medencére néző apartmanokban ingyenes wifi és nemzetközi csatornák vételére alkalmas, síkképernyős TV is rendelkezésre áll. Az egész nap nyitva tartó medencebár különféle italokat, koktélokat és harapnivalókat kínál.A helyszínen privát parkoló áll rendelkezésre. Foglalás nem lehetséges. Ár: 3 EUR naponta.Érkezéskor 50 EURO összegű kártérítési letétet kérnek. Ezt készpénzben kell kifizetni. Kijelentkezéskor visszafizetésre kerül. A kauciót kijelentkezéskor készpénzben teljes egészében visszafizetik."

Elhelyezés
Oldalról óceánra néző 1 hálószobás bungaló: Apartman mérete: 45 m2; A nappali kanapéval és műholdas TV-vel berendezett. 2 külön ággyal ellátott hálószoba és fürdőszoba, valamint konyhasarok áll rendelkezésre hűtőszekrénnyel és vízforralóval. Kilátás: utca vagy medence; Felszereltség: hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző vízforraló, konyhai felszerelés, kenyérpirító ,hajszárító, tea- és kávéfőző, széf, vasaló, ventilátor, takarítószerek, konyhasarok, kanapé, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelében, kanapéágy.

Szolgáltatások
ingyenes wifi medence (fűtött) gyermek medence (fűtött) medencebár széf (felár ellenében) akadálymentesített





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások