Gran Canaria, Playa del Ingles: Abora Catarina By Lopesan Hotels 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
260862
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
8 nap/7 éj
724 528 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán/ Strand: 1360 m

Fekvés
Az Abora Catarina Playa del Inglésen, Gran Canaria egyik legkiválóbb üdülőközpontjában fekszik, csak pár lépésre Maspalomas egyedi homokdűnékkel ölelt természetvédelmi területétől. Az Afrikát idéző minisivatagban még tevegelhet is!

Szállás
Az Abora Catarina különböző típusú szobákat kínál, a standard kétágyas szobától, a Deluxe szobán keresztül egészen a családi szobáig, melyek közül mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt, jöjjön a gyermekeivel, párjával vagy akár egyedül. Minden szoba el van látva Wi-Fi kapcsolattal, laposképernyőjű tévével, légkondicionálóval és vízforralóval. Tágas teraszán vagy erkélyén pedig élvezheti a kanári napsütést.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, piperecikkek, erkély.Családi szoba: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, összecsukható lebegő ágy gyerekeknek, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, játszósarok játékokkal, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, piperecikkek, erkély.Deluxe szoba: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, nespresso kávéfőző, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny és papucs, terasz. Csak felnőttek részére.Medencekapcsolatos Családi szoba: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, összecsukható lebegő ágy gyerekeknek, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, játszósarok játékokkal, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, piperecikkek, erkély. A földszinten található szoba két székkel, asztallal és két függőággyal felszerelt terasszal rendelkezik, ahonnan pihentető kilátás nyílik a kertre, az utcára vagy a medencére.Medencekapcsolatos Deluxe szoba: Alapterület: 31 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, nespresso kávéfőző, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny és papucs, terasz. Csak felnőttek részére. A földszinten található szoba két székkel, asztallal és két függőággyal felszerelt terasszal rendelkezik, ahonnan pihentető kilátás nyílik a kertre, az utcára vagy a medencére.

Étkezés
sABOReA: A svédasztalos étterem reggelit, ebédet és vacsorát is kínál. Próbálja ki a helyi és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeit, ráadásul hetente ötször tematikus estében is része lesz. A legkisebbekről se feledkeztünk el, étrendünk összetétele az ő igényeiknek is megfelelő.Food Court: Snack and Go: A fedett terasszal rendelkező étterem három kulináris pultot kínál: olasz, burger és természetes. Szendvicsek, bruschetták, burgerek és saláták közül választhat, valamint néhány frissítő italt is elfogyaszthat az ebédje mellé.24/7 Bar by Abora: A 24 órán keresztül nyitva tartó Abora bár különféle üdítőitalokat, gyümölcsleveket, sört, sangriát és kávét kínál automatákból.Pool Bar: Védje magát a kiszáradástól egy frissítő itallal a medence első számú bárjában, mely a szálloda nagy és közepes méretű medencéje között található.Abora Bar: Élvezze az italok, koktélok, kávé és tea nagy választékát a medence másik bárjában, amely a szálloda négyszögletes medencéje mellett található.Snack 24/7 by Abora: A 24 órás Abora snack bár hideg harapnivalókat kínál.

Szolgáltatások
24 órás recepció, ingyenes wifi, ingyenes shuttle busz Playa del Inglesre, 5 kültéri medence napozóágyakkal, miniklub, játszótér, nudista tetőtéri szolárium, szuvenírbolt, mosoda és tisztító (felár ellenében), fizetett parkoló, akadálymentesített hotel

Sport és szórakozás
5 kültéri medence, aerobic, petanque, kerékpározás, darts, golf, billiárd, fitness, ping pong, vízilabda, előadások/élőzene

Leírás
A Guanche mitológia szerint Abora, a napisten mérsékelte a teleket és örök napfénnyel látta el a Kanári-szigeteket. Ezt az elvet követi az Abora Catarina hotel is, mely állandó napfényt biztosít a vendégeinek. A modern kialakítású és teljesen felújított családi all inclusive szálloda minden korosztály számára nyújt szórakozási lehetőséget.

Megjegyzés
A hotel a bejelentkezéskor 50EUR/szoba letétet kér (készpénzben vagy bankkártyával), melyet a nyaralás végén a szálloda a fogyasztás ellenőrzését követően visszaad.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások