Gran Canaria, Playa del Ingles: Abora Buenaventura By Lopesan Hotels 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
260864
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
566 372 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 650 m, Strand: 650 m

Fekvés
Gran Canaria déli részén, Playa del Inglés üdülőövezetében terül el, ideális fekvésének köszönhetően alig pár perces sétára találja Playa del Inglés strandját, vásárlási és szórakozási lehetőségeket, de a sziget nemzetközi reptere is nagyjából 20 percre fekszik autóval.

Szállás
A hotel több mint 700 szobával rendelkezik, melyek kialakításánál a kényelem és a minél több természetes fény volt a fő szempont. Ennek megfelelően a szobák hatalmas ablakokkal, valamint 2 összetolható ággyal rendelkeznek. Minden szoba légkondicionált, Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik és a legtöbb erkéllyel vagy terasszal ellátott.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence, utca; Kapacitás: max. 3 fő; Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapéágy, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, műholdas TV-csatornák.Standard yield szoba: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Kapacitás: max. 3 fő; Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapéágy, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, műholdas TV-csatornák.Standard szoba kilátással: Alapterület: 36 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy medence; Kapacitás: max. 3 fő; Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapéágy, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, műholdas TV-csatornák.Családi szoba: Alapterület: 35,8 m2; Kilátás: kert/medence vagy hegyek vagy utca; Kapacitás: max. 4 fő; Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapéágy, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, műholdas TV-csatornák.Deluxe szoba: Alapterület: 35,8 m2; Kilátás: hegyek vagy utca; Kapacitás: max. 3 fő; Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapéágy, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, kávégép, műholdas TV-csatornák. Ez a szobatípus kizárólag felnőttek számára foglalható!Gazdaságos szoba: Alapterület: 30 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Kapacitás: max. 3 fő; Felszereltség: 2 különálló ágy, kanapé, vezetékes telefon, hajszárító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, vízforraló, műholdas TV-csatornák.

Étkezés
sABOReA: A hotel fő étterme, ahol svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora várja. Hetente változó menüsor és heti ötször tematikus vacsora áll rendelkezésére, melyet az étterem séfjei a nemzetközi konyhák legkedveltebb ízeiből állítottak össze. Kérésre diabetikus menü is elérhető, ezenkívül az étteremben kialakításra került egy gyereksarok is, kimondottan a kicsik ízlésére szabva.Snack and Go: Fedett étkezde kényelmes kültéri terasszal. Belül négy állomást talál: olasz, burger, természetes és desszert állomások kínálatából választhat, valamint két önkiszolgáló italpult áll rendelkezésére, ahol vizet, gyümölcslevet, bort, sangriát és üdítőitalokat fogyaszthat.Lobby bar-terrace: Az előcsarnokban található bárban italok széles választéka tárul Ön elé: kávé, tea, koktélok és egyéb italok várják.Island Bar: A család összes tagja talál majd kedvére valót ebben a bárban, legyen az egy üdítő, koktél vagy bármilyen ital. Na és azok a harapnivalók!Holidays Bar: Nem kell messzire mennie egy hűsítő italért akkor sem, ha éppen a medence partján pihen. Apró falatokokból és italokból álló kínálat várja.24/7 by Abora: A hotel 24 órában nyitvatartó önkiszolgáló bárja, ahol hideg harapnivalók, egyéb nassolnivalók és italautomaták várják az All Inclusive vendégeket.

Szolgáltatások
24 órás recepció, Wi-Fi, játékterem biliárdasztalokkal, kosárlabdagéppel és egyéb játékgéppel, pénzváltó, orvosi ügyelet (felár ellenében), gyermekfelügyelet (felár ellenében), mosodai szolgáltatások (felár ellenében)

Sport és szórakozás
2 fűthető, édesvizű felnőtt medence, 1 fűthető, édesvizű gyermek medence, showműsorok, esténként DJ és karaoke, vízi aerobic, tenisz, darts, röplabda, fitnesz, asztalitenisz, beltéri foci, kosárlabda

Leírás
Gyönyörűen felújított 4 csillagos szálloda, mely kiváló választás gyermekkel és anélkül utazóknak is. Az Abora Buenaventura hotelben minden adott egy felejthetetlen pihenéshez Gran Canaria szigetén.

Megjegyzés
A hotel a bejelentkezéskor 50EUR/szoba letétet kér (készpénzben vagy bankkártyával), melyet a nyaralás végén a szálloda a fogyasztás ellenőrzését követően visszaad.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások