Gran Canaria, Playa del Cura: Labranda Costa Mogan 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319843
Utolsó frissítés:
2024.07.18. (Cs)
8 nap/7 éj
704 865 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Gran Canaria déli részén található szálloda 2021-ben került teljes felújításra. Ez a modern és kényelmes családbarát hotel a sziklákra épült városban különleges helyen található: közvetlen a strand mellett.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Fekvés
A Gran Canaria déli részén fekvő Playa del Cura kifejezetten a csendes pihenést kedvelőknek ajánljuk. A hotel mellett található egy homokos strand, az Anfi Tauro golfpálya mindössze 800 méterre, míg Puerto Rico kikötője 10 perces autóútra helyezkedik el.

Szállás
A Gran Canaria déli részén álló hotelből közvetlenül elérhető a Playa del Cura strand. A modern szálloda 2 pezsgőfürdővel és gyermekmedencével is várja a pihenni vágyókat. Labranda Costa Mogan minden szobája légkondicionált, saját erkéllyel rendelkezik, melyről a tengerre, a medencére vagy a szálloda bejáratára nyílik kilátás. Az étteremben nemzetközi és helyi ételeket kínálnak. Könnyű harapnivalók is fogyaszthatók, a lounge bárban pedig esti szórakoztató programok gondoskodnak a kikapcsolódásról. A Wi-Fi ingyenesen használható a szálloda egész területén.

Elhelyezés
Standard szoba: Az elegáns, légkondicionált szoba modern dekorációval, saját erkéllyel rendelkezik. Síkképernyős TV és bérelhető széf szintén rendelkezésre áll. A saját, zuhanyzós fürdőszobában hajszárító is található. Szoba mérete: 37 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy utca Felszereltség: wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, kávéfőző, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztésÓceánra néző standard szoba: Az elegáns szoba privát erkélyéről a tengerre nyílik kilátás. A légkondicionált standrad szoba modern berendezéssel és síkképernyős TV-vel várja vendégeit. Privát fürdőszobájában zuhanyzó és hajszárító található. Széf bérelhető. Szoba mérete: 37 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, kávéfőző, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztésJunior lakosztály: Az elegáns, tágas szoba saját erkélyéről a medencére vagy a kerte nyílik kilátás. A légkondicionált lakosztály modern berendezéssel és síkképernyős TV-vel várja. Privát fürdőszobájában zuhanyzó és hajszárító található. Széf bérelhető. Szoba mérete: 39 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy utca Felszereltség: wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, kávéfőző, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztésÓceánra néző junior lakosztály: Az elegáns, tágas szoba saját erkélyéről az Atlanti-óceánra nyílik kilátás. A légkondicionált lakosztály modern berendezéssel és síkképernyős TV-vel várja. Privát fürdőszobájában zuhanyzó és hajszárító található. Széf bérelhető. Szoba mérete: 39 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, kávéfőző, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztésÓceánra néző lakosztály: Az elegáns, tágas lakosztály erkélyéről az Atlanti-óceánra nyílik kilátás. A légkondicionált lakosztály modern berendezéssel és síkképernyős TV-vel várja. Privát fürdőszobájában zuhanyzó és hajszárító található. Széf bérelhető. Az erkélyen a jacuzzi mellett napágyak és csodálatos kilátás várja. Szoba mérete: 80 m2 Kilátás: óceán vagy kert Felszereltség: wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, kávéfőző, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztés

Étkezés
A Labranda Costa Mogan éttermében nemzetközi és helyi ételeket kínálnak. Könnyű harapnivalók is fogyaszthatók, a lounge bárban pedig esti szórakoztató programok gondoskodnak a kikapcsolódásról.

Szolgáltatások
ingyenes wifi, medence, napernyők, masszázs (felár ellenében), szauna, concierge-szolgáltatás, poggyászmegőrzés, mosoda (felár ellenében), légkondicionálás, akadálymentesített

Sport és szórakozás
esti szórakozási lehetőségek, darts, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), játszótér





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások