Gran Canaria, Meloneras: Lopesan Baobab Resort 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209881
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
841 649 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceánpart: 300 méter Strand: 300 méter Bevásárló központ: 100 méter

Fekvés
A Lopesan Baobab Resort Gran Canaria déli partján találja, Costa Meloneras üdülőhelyen.

Szállás
A hotel 2009-ben épült, összesen 677 szobával várja vendégeit. Mind az épület, mind a szobák és lakosztályok berendezése követi az afrikai hangulatot.

Elhelyezés
Minden szobát modern kényelem, a fa és a finom textilek kombinációja nyújtott luxus jellemez. A hotel minden szobája légkondicionált, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Minden szobatípusban talál telefont, TV-t, hajszárítót. Térítés ellenében mosási szolgáltatást, vasalást, orvosi ellátást, szobaszervizt is kérhet. A szállodában bébiszitter szolgáltatás is rendelkezésére áll.Kétágyas szoba Szoba nagysága: 34 m2 Kilátás: táj A Lopesan Baobab Resort kétágyas standard szobái 34 m2-esek, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal készültek. A szobákban egy nagy dupla ágyat vagy két egyszemélyes ágyat talál.Kétágyas szoba kilátással Szoba nagysága: 34 m2 Kilátás: kert vagy medence A Lopesan Baobab Resort kétágyas standard szobái 34 m2-esek, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal készültek. A szobákban egy nagy dupla ágyat vagy két egyszemélyes ágyat talál, a szoba erkélye a kertre vagy a medencékre néz.Junior lakosztály Szoba nagysága: 56 m2 Kilátás:kert vagy medence A Lopesan Baobab Hotel junior lakosztályai kényelmet és az eleganciát biztosítanak nyaralásához. Ezek az 56 m2-es lakosztályok Gran Canaria egyik legkiválóbb szálláshelyei. A társalgóban kanapét, síkképernyős tv-t talál, a teraszon nyugágyak várják. A hálóban kétszemélyes ágy, íróasztal, tv biztosítja kényelmes pihenését. A fürdőszoba zuhanyzóval és káddal egyaránt felszerelt, hajszárítóval és dupla mosdóval rendelkezik.Medencére néző családi szoba Szoba nagysága: 43 m2 Kilátás: medence Ez a 43 m2-es szoba garantált pihenést és kikapcsolódást nyújt az egész család számára. A szobák terasszal rendelkeznek, melyek a medencetérre néznek. A háló részben két queen size méretű ágyat talál, míg a nappali részben egy kanapét talál. A tágas fürdőszobában is minden a családról szól: kádat és zuhanyzót ugyancsak talál. Ezek a szobák közel találhatóak a medencékhez.

Szolgáltatások
4 felnőtt, télen fűtött medence, 2 fűtött gyermekmedence, strandtörölköző, napozóágy, mini club, mini disco, Játszótér, 24 órás recepció, széf, parkoló (külön díj ellenében), mosoda (külön díj ellenében), ingyenes Wi-Fi a szobában, orvos (külön díj ellenében), babysitter (külön díj ellenében), kozmetikai kezelések (külön díj ellenében), masszázs (külön díj ellenében), szobaszerviz (külön díj ellenében), ajándékbolt, újság üzlet

Sport és szórakozás
edzőterem, Lopesan Meloneras Golf és Maspalomas Golf (külön díj ellenében), tenisz (külön díj ellenében), minigolf

Leírás
A Lopesan Baobab Resortban garantált a luxus pihenés! Az egzotikus, afrikai hangulatú szálláshelyet Meloneras városában találja. Az 5 csillagos szálloda elegáns környezete Afrika növényeit és színeit sugallja.

Megjegyzés
A hotel a bejelentkezéskor 50EUR/nap/fő letétet kér (bankkártyával), amennyiben az extra fogyasztásokat a hotelszobára szeretné íratni.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Meloneras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások