Gran Canaria, Meloneras: H10 Playa Meloneras Palace 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319904
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
848 488 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Fekvés
Meloneras városában található a szálloda a Maspalomasi homokdűnéktől csupán 1,5 km-re. A nyüzsgő turistaparadicsom, Playa del Inglés egy 10 perces autóútttal érhető el.

Szállás
A komplexum 373 szobával rendelkezik, közvetlen a Meloneras strand és a golfpályája mellett. A szállodában 3 medence, napozóterasz, wellnessrészleg és Antoni Gaudí stílusa által ihletett, különleges belső terek várják.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: A szoba 1 kétszemélyes vagy 2 egyszemélyes ággyal felszerelt. A fürdőszoba piperecikkekkel és hajszárítóval szolgálja a vendégek kényelmét. Szobafelszereltség: ​Minibár, Légkondicionálás/Fűtés, Széf, Vasaló, Íróasztal, Telefon, Műholdas csatornák, Síkképernyős tévé.Kétágyas óceánra néző szoba: A szoba 1 kétszemélyes vagy 2 egyszemélyes ággyal felszerelt. A fürdőszoba piperecikkekkel és hajszárítóval szolgálja a vendégek kényelmét. Szobafelszereltség: ​Minibár, Légkondicionálás/Fűtés, Széf, Vasaló, Íróasztal, Telefon, Műholdas csatornák, Síkképernyős tévé.Lakosztály: A kényelmes, 74 m2-es lakosztály teljesen berendezett, 15 m2-es terasszal vagy erkéllyel rendelkezik, amely gyönyörű kilátást nyújt a tengerre vagy a kertre. Két különálló szobával (egy hálószoba és egy nappali) és egy tágas fürdőszobával rendelkezik. Szobafelszereltség: ​Minibár, Légkondicionálás/Fűtés, Széf, Vasaló, Íróasztal, Telefon, Műholdas csatornák, Síkképernyős tévé.Privilege kétágyas szoba: A szoba 1 kétszemélyes vagy 2 egyszemélyes ággyal felszerelt. A fürdőszoba piperecikkekkel és hajszárítóval szolgálja a vendégek kényelmét. Szobafelszereltség: ​Minibár, Légkondicionálás/Fűtés, Széf, Vasaló, Íróasztal, Telefon, Műholdas csatornák, Síkképernyős tévé, iPhone, iPod és MP3 dokkoló, Nespresso kávégép ingyenes napi töltéssel, Üdvözlő ajándék, Párnamenü, Exkluzív fürdőköpeny, papucs és medencetörölköző, Szoba takarítása naponta kétszer (külön kérésre).

Étkezés
Fantasztikus gourmet ízutazást kínálnak a hotel exkluzív éttermei. A helyi kanári fogások mellett számos nemzetközi ételválogatást is megkóstolhat tartózkodása során. Továbbá á la carte étterem és medencebár is a rendelkezésre áll ahol napközben frissülhet fel. Esténként a lobby bárban élőzene és disco.

Szolgáltatások
fűtött medence, gyerekmedence, masszázsok (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), wellness pihenőterület, gőzkamra, pedikűr, manikűr, kozmetika, napernyők, napozóágyak vagy székek, strand/medence törölközők, fedett fürdő, törökfürdő, gőzfürdő (felár ellenében), pezsgőfürdő, masszázsmedence (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), szauna (felár ellenében), állathordó táska, légkondicionálás, üzletek, ajándékbolt, szobaszerviz, takarítás naponta, vasalási szolgáltatás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében)

Sport és szórakozás
fitneszterem, személyi edző, élőzene/előadás, teniszfelszerelés (felár ellenében), esti szórakozási lehetőségek, gyerekklub, diszkó, DJ, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), játszótér, teniszpálya (felár ellenében)

Leírás
A H10 Playa Meloneras Palace hotelt Gran Canaria déli részén találja, az óceán mellett, csendes környezetben. Ideális helyszín egy álomnyaraláshoz akár családdal, akár barátokkal utazik.

Távolságok
Óceán: 600 méter, Strand: 600 méter

Megjegyzés
A hotelben heti 100 EUR / fő bankkártya letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez, amennyiben nem All Inclusive ellátással veszi igénybe a szálláshelyet.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Meloneras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások