Gran Canaria, Maspalomas: Riu Palace Maspalomas 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
320000
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
8 nap/7 éj
824 551 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Ebben a kizárólag 18 év fellettieket fogadó hotelben mindent megtalál, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. A maspalomasi homokdűnék mellett fekvő szálloda kertjei zöld oázisként várják a nyarlókat. A hotelben nem csak kényelmes szobák, szórakoztató műsorok és programok, vagy változatos étkezési lehetőségek várják, hanem a 2 medence, a wellness részleg és a balinéz ágyak is a pihenést szolgálják.

Távolságok
Óceán: 1500 méter, Strand: 1500 méter

Fekvés
A hotel Gran Canaria legdélibb csücskében terül el, közvetlen szomszédságában a lenyűgöző maspalomasi homokdűnék fekszenek. Azon túl viszont kiváló homokos strandokat és bájos óceánparti bárokat talál. Induljon el a másik irányba és szórakozási, bevásárlási lehetőségek tucatjai sorakoznak. A földrajzi adottságok tehát garantálják a minden igényt kielégítő nyaralást.

Szállás
A szálloda több mint 350 szobával rendelkezik, minden szoba légkondicionálóval felszerelt a hotel ideális helyet kínál, hogy élvezze a Kanári-szigetek csodálatos időjárást. A gyönyörű zöld kertekben két medence közül választhat, a napozóteraszon nyugágyak, napernyők és hűsítő koktélok várják.

Elhelyezés
Kétágyas szoba Szoba mérete: 30 m2 Kilátás: utca vagy kert A Hotel Riu Palace Maspalomas kétágyas szobái úgy kerültek kialakításra, hogy maximális pihenést nyújtsanak Önnek a nyaralás során. Ezekben a 30 m2-es szobákban két különálló ágy (110x200 cm) vagy egy queen-size ágy (200x200 cm), valamint egy kanapé található. A szoba további felszereltsége: WiFi, TV, légkondicionáló, vízforraló és erkély vagy terasz.Óceánra néző szoba Szoba mérete: 30 m2 Kilátás: óceán A Hotel Riu Palace Maspalomas kétágyas szobái úgy kerültek kialakításra, hogy maximális pihenést nyújtsanak Önnek a nyaralás során. Ezekben a 30 m2-es szobákban két különálló ágy (110x200 cm) vagy egy queen-size ágy (200x200 cm), valamint egy kanapé található. Az erkély hihetetlen kilátást nyűjt a maspalomasi homokdűnékre és az Atlanti-óceánra. A szoba további felszereltsége: WiFi, TV, légkondicionáló, vízforraló és erkély vagy terasz.Junior lakosztály Szoba mérete: 45 m2 Kilátás: utca vagy kert vagy óceán A Hotel Riu Palace Maspalomas Junior lakosztályai a a legmagasabb kényelmi szolgáltatásokat nyújtják Önnek egy felejthetetlen nyaraláshoz. Ezekben a 45 m2-es szobákban queen méretű kétszemélyes ágy (200x200 cm) várja, a nappaliban kinyitható kanapét is talál. A lakosztály további felszereltsége: Wi-Fi, TV, légkondicionáló, vízforraló és erkély vagy terasz áll rendelkezésre. Sőt, a szobához tartozik egy balinéz ágy is a szálloda kertjében.Superior junior lakosztály Szoba mérete: 46 m2 Kilátás: utca vagy kert vagy óceán Ha a valódi luxust keresi, akkor a Superior junior lakosztályt javasoljuk Önnek. A 46 m2-es szobák queen méretű kétszemélyes ággyal (200x200 cm), kinyitható kanapéval ellátott külön nappalival, öltözőszobával, káddal és zuhanyzóval ellátott fürdőszobával várják A lakosztály további felszereltsége: Wi-Fi, TV-vel, légkondicionáló, vízforraló és erkély vagy terasszal. Sőt, a szobához tartozik egy balinéz ágy is a szálloda kertjében.

Étkezés
A hotel szakácsai a legjobb ételeiket készítik el Önnek, minden étteremben valódi kulináris élmény várja. A reggelit svédasztalos formában tálalják Önnek, a vacsoránál pedig frissen készült ételek, a fúziós konyha legjobb fogásai és a spanyol konyha remekei várják. Amennyiben különleges igénye van, vacsorájához megrendelheti a kedvenc fogását a recepción.REGGELI: Változatos svédasztalos büféreggeli, ahol pezsgővel is várják!VACSORA: Hideg és meleg svédasztalos előételek Svédasztalos főételek széles választéka, frissen készült ételek. Desszert büféTematikus vacsorák (hetente kétszer)Megjegyzés: Kérjük kedves férfi utasainkat, hogy a vacsorák alkalmával viseljenek hosszú nadrágot!

Szolgáltatások
2 medence (576/202 nm), télen mindkettő fűtött, napozóágyak, napernyők, strandtörölközők, balinéz ágyak (a junior lakosztályokban és a superior junior lakosztályokban megszálló vendégek számára) wellnessközpont különféle kozmetikai kezelésekkel, fodrásszal és masszázzsal (felár ellenében) ingyenes gőzfürdő üzletek, butikok ingyenes wifi a szálloda egész területén

Sport és szórakozás
edzőterem





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Maspalomas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások