Gran Canaria, Maspalomas: Hotel Faro, A Lopesan Collection Hotel 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
261037
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
1 194 723 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: közvetlen

Fekvés
Gran Canaria legdélebbi csücskében, Maspalomas üdülőövezetében terül el az Lopesan Faro Hotel, mely - ahogy a neve is mutatja - közvetlen a híres maspalomasi világítótorony mellett várja önt. A szálloda mindne részletéből sugárzik az elegancia és a magas minőség.

Szállás
179 modern, letisztult stílusú szoba található a hotelben 6 különböző kategóriára osztva, hogy Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő szobatípust. A hotelben minden a lehető legmagasabb minőségben lett berendezve, neves dizájnerek segítségével, hogy tökéletes nyugalomban teljen a nyaralása. A hotel kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad, így ideális lehet párok, baráti társaságok számára.

Elhelyezés
Deluxe szoba: Alapterület: 35 m2; Kilátás: utca vagy hegyek; Felszereltség: légkondicionáló, nagyméretű franciaágy, Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV csatornák, kávéfőző, széf, minibár (díj ellenében), fürdőköpeny és papucs, hajszárító, nagyítós tükör, zuhanyzó, erkély.Oldalról óceánra néző deluxe szoba: Alapterület: 35 m2; Kilátás: oldalról óceán; Felszereltség: légkondicionáló, nagyméretű franciaágy, Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV csatornák, kávéfőző, vízforraló, széf, minibár (díj ellenében), fürdőköpeny és papucs, hajszárító, nagyítós tükör, zuhanyzó, erkély.Oldalról óceánra néző superior szoba: Alapterület: 35 m2; Kilátás: oldalról óceán; Felszereltség: légkondicionáló, nagyméretű franciaágy, Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV csatornák, kávéfőző, vízforraló, széf, minibár (díj ellenében), fürdőköpeny és papucs, hajszárító, nagyítós tükör, zuhanyzó, erkély.Óceánra néző superior szoba: Alapterület: 35 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: légkondicionáló, nagyméretű franciaágy, Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV csatornák, kávéfőző, vízforraló, széf, minibár (díj ellenében), fürdőköpeny és papucs, hajszárító, nagyítós tükör, zuhanyzó, erkély.Óceánra néző junior lakosztály: Alapterület: 65 m2; Kilátás: óceán vagy kert vagy kert/medence vagy medence; Felszereltség: légkondicionáló, nagyméretű franciaágy, Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV csatornák, tágas nappali kanapéval, kávéfőző, vízforraló, széf, minibár (díj ellenében), fürdőköpeny és papucs, hajszárító, nagyítós tükör, hidromasszázs zuhanyzó, erkély.A szobákhoz exkluzív kiegészítők is tartoznak: -Nespresso kávéfőző, -köntös és papucs, -Lopesan táska ajándékokkal: strandtörölköző, strandpapucs, fényvédő krém, napozás utáni krém, -Rituals kiegészítők,Gazdaságos standard szoba: Alapterület: 34 m2; Kilátás: kert vagy kert/medence vagy medence; Felszereltség: légkondicionáló, nagyméretű franciaágy, Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV csatornák, tágas nappali kanapéval, kávéfőző, vízforraló, széf, minibár (díj ellenében), fürdőköpeny és papucs, hajszárító, nagyítós tükör, hidromasszázs zuhanyzó, erkély.

Étkezés
Ocean Buffet: Az Ocean Buffet terasza kétségtelenül a Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel egyik legszuggesztívebb tere. Itt a reggelit a nap szelíd érintése és a tengerpartra érkező hullámok susogása kíséri. Ugyanebben a környezetben az ebédszolgálat a hideg vagy meleg büfé formájában kínált ételek széles választékát szolgálja fel, amelyek a helyi gasztronómia legjavát ötvözik a nemzetközi alkotásokkal. Éjjel a lenyűgöző Maspalomas világítótorony biztosítja a megvilágítást. Ezenkívül hetente kétszer tematikus estet szervez a szálloda, péntekenként pedig exkluzív gálabüfével várja minden kedves vendégét. Az étterem dress code-járól érdeklődjön a recepción!Erizo étterem A fő medence a hotel központja, mely ideális hely az Erizo étterem étlapján található zamatos ételek kipróbálására. Az ebéd befejezése után, a függőágya várja, hogy visszatérjen és tökéletes befejezést adjon egy pihentető napnak.S U R U koktélbár A szálloda tágas lobbijában található S U R U Cocktail Bar egy olyan hely, amelyet mind az öt érzékszervünkkel élvezhetünk. A kiváló minőségű koktélok, a dizájn és a lenyűgöző tengerre nyíló panoráma igazi kikapcsolódásra invitálja. Tágas szabadtéri terasszal is rendelkezik, ahol napközben élvezheti a napsugarakat, éjszaka pedig a tengeri szellőt.BOHO Beach Maspalomas A BOHO Beach Maspalomas Ă  la carte étterem a Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel exkluzív gasztronómiai ajánlata. Nyitott konyhája mindenféle kulináris alkotásnak formát ad, tele fantáziával, merészséggel és frissességgel. A Maspalomas Beach homokján található BOHO Beach Maspalomas sokkal több, mint egy étterem, ez egy bár és terasz is, amely összekapcsolja az összes szükséges elemet, hogy egyedülálló élményt nyújtson Önnek egy páratlan környezetben.Blue Marlin Ibiza Sky Lounge Gran Canaria A Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel az egyik legelismertebb Beach Club márkával szövetkezett, hogy egy egyedülálló terméket hozzon létre, a világ első Blue Marlin Ibiza Sky Lounge-ját. Amit kínálunk: végtelen medencék, balinéz függőágyak, signature koktélok és egy forradalmi gasztronómiai kínálat, amelyet Koke Morales, a Sushi Samba (London) vezető séfje és Patricia Conde, a Roka étterem (London) vezető séfje készít.

Szolgáltatások
Wifi, 2 medence, széf, vasalási szolgáltatás (felár ellenében), vegytisztítás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében), akadálymentesített, szobaszerviz, fitneszközpont, wellnessközpont

Sport és szórakozás
élőzene/előadás, esti szórakozási lehetőségek, szórakoztatás, fitneszközpont

Leírás
Gran Canaria déli részén, a gyönyörű Maspalomasban várja önt ez a modern felnőtthotel. Itt garantáltan mindent megtalál egy helyen egy pihentető, barátokkal eltöltött nyaraláshoz.

Megjegyzés
A hotelben napi 100 EUR / fő bankkártya letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Maspalomas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások