Gran Canaria, Las Palmas: Bex Holiday Homes 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319838
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
8 nap/7 éj
664 685 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Modern, négy csillagos apartmanok várják Las Palmas de Gran Canarián! A BEX Deluxe Suites**** egy modern apartmankomplexum Gran Canaria fővárosában, amely ideális hely egy családi vagy baráti nyaraláshoz.

Távolságok
Óceán: 700 méter, Strand: 700 méter

Fekvés
A hotel csupán néhány méterre található a gyönyörű Las Canteras strandtól és a város bevásárló- és éttermi negyedétől.

Szállás
A BEX Deluxe Suites**** 39 tágas apartmanját a modern és világos stílus jellemzi, amelyekben az első pillanattól otthon érezheti magát.

Elhelyezés
1 hálószobás apartman: Szoba mérete: 40 nm Kilátás: utca A tágas apartmanok 40m2-es, maximum 3 fő elhelyezését szolgálják. A lakosztályokban 1 hálószobát talál 2 ággyal és egy kényelmes kanapéval. Az apartman szolgáltatásai: Wi-Fi, Légkondicionáló, Széf, Telefon, LCD TV, Felszerelt konyha, Vízforraló, Kávéfőző, Hűtő1 hálószobás lakosztály: Szoba mérete: 40 nm Kilátás: utca A tágas lakosztályok legalább 40m2-esek, a lakosztályokban 1 hálószobát talál 2 ággyal, a nappaliban egy kényelmes kanapéval. A lakosztályok szolgáltatásai: Wi-Fi, Légkondicionáló, Széf, Telefon, LCD TV, Felszerelt konyha, Vízforraló, Kávéfőző, Hűtő2 hálószobás lakosztály: Szoba mérete: 63 nm Kilátás: utca A tágas lakosztályok legalább 63m2-esek, a lakosztályokban 2 hálószobát talál 2 ággyal, a nappaliban egy kényelmes kanapéval. A lakosztályok szolgáltatásai: Wi-Fi, Légkondicionáló, Széf, Telefon, LCD TV, Felszerelt konyha, Vízforraló, Kávéfőző, Hűtő

Étkezés
Fedezze fel a hotellánc legjobb éttermeit és bárjait!A BEX Holiday Homes reggeliző bár a Design Plus BEX Hotel előtt található, ahol reggelit szolgálnak fel Önnek!Tresor - főétterem: Az étterem nemzetközi svédasztalos menüt kínál. Az étterem konyhája világszínvonalú, és első osztályú alapanyagokkal dolgozik.The Vault - Lobby Bar: Tökéletes hely a kikapcsolódásra, akár az egész nyaralása idején. A Vault jó választás egy koktél elfogyasztásához: alkoholos- és alkoholmentes italok, kávé, tea és gyümölcslé is kapható itt.Ibex - Rooftop Bar: Az épület tetőtéren található bárban kézműves koktélokat és számos más kiváló italt talál. Az Ibex Las Palmas egyik prémium éjszakai bárja, ahol élvezheti az esti italokat élő DJ zene mellett. Változatos alkoholos és alkoholmentes italok, valamint különleges, többféle menü is várja.

Szolgáltatások
Wi-fi, Takaritási szolgáltatás, Napozóágyak, napozóterasz, Akadálymentesített hotel, Légkondíciónáló





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások