Costa Dorada, Cambrils: Hotel Augustus 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
213986
Utolsó frissítés:
2024.08.15. (Cs)
8 nap/7 éj
423 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Közvetlenül a homokos tengerparton található az impozáns, 4 csillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálloda, Salou és Cambrils között. A hoteltől a híres PortAventura és a 2017-ben megnyílt Ferrari Land élményparkok 10-15 perces autóbuszos utazással könnyedén elérhetők.

Szolgáltatások
A szálloda területén 24 órás recepció, étterem, bár és csomagszoba is megtalálhatók. A tengerre néző panorámával rendelkező büféétteremben minden étkezéshez látványkonyhát, a gyermekeknek főszezonban külön menüt biztosítanak. A bárok családoknak és baráti társaságnak egyaránt kellemes atmoszférát nyújtanak. A felfrissülésről szabadtéri felnőtt és gyermekmedence gondoskodik, mely körül a napernyők és napozóágyak térítésmentesen használhatók. Pompás pillanatokat szerezhetünk a szálloda élménymedencéjében, melyből fürdőzés közben a tenger látványát is élvezhetjük. A hotel vendégei számos sportlehetőség közül választhatnak: vízi aerobik, batuka, vízilabda, darts, asztalitenisz mérkőzések és strandfoci is rendelkezésre áll. A felnőttek koktélkeverő workshopon is részt vehetnek, ahol megtanulják elkészíteni a híres Augustus mojitót. Felár fizetése ellenében internetsarok, parkolás és orvosi kezelések is igénybe vehetők. A szálloda egész területén ingyenes WIFI-kapcsolat biztosított.

Elhelyezés
Standard, balkonos, igényesen berendezett kétágyas szobákban, amelyek két queen-size ággyal felszereltek és maximum 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike telefonnal, műholdas LCD tévével, hajszárítóval és térítés ellenében minibárral felszerelt. Medencére, tengerre néző vagy családi szobák felár ellenében foglalhatók.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panziós ellátás is foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások