Costa Brava, Cambrils: Hotel Best Maritim 3*+

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
328373
Utolsó frissítés:
2024.08.15. (Cs)
8 nap/7 éj
543 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A kiváló minőségű, 2017-ben teljesen felújított 4*-os szálloda Cambrils üdülőhelyen terül el, a homokos, lassan mélyülő tengerparttól csak a parti sétány választja el. A hotel ideális választás, akár nyugodt pihenésre, akár családi vakációra indulnánk. A közeli buszmegállóból a nyüzsgő Salou és a bájos Cambrils központja egyaránt könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
A komplexumban 24-órás recepció, bár és látványkonyhás étterem várja a vendégeket. Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence rész, játszótér, miniklub, nappali animációs programok, esti show-műsorok, fitneszterem, játékszoba és a WIFI internetkapcsolat ingyenesen állnak rendelkezésre. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, masszázs, fodrászat, strandtörölközők, belső medence, szauna, törökfürdő, prémium terasz a szálloda tetején jakuzzival és balinéz ágyakkal, parkolás, üzlet, kerékpárbérlés.

Elhelyezés
Az igényesen berendezett szobák mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LED tévével, széffel, ingyenes WIFI kapcsolattal, minibárral (térítés ellenében), vízforralóval és erkéllyel. Az oldalról vagy szemből tengerre néző szobát Foglaló vendégek az alábbi szolgáltatásokat is élvezhetik: víz és kávéfőző a szobában érkezéskor, egy alkalommal ingyenes belépés a szálloda Spa központjába, illetve a Sky bárba. A Tengerre néző családi szobák egylégterűek, max. kapacitásuk 4 felnőtt.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panziós ellátás is foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások