Costa Brava, Cambrils: Hotel Best Cambrils 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
328374
Utolsó frissítés:
2024.08.15. (Cs)
8 nap/7 éj
518 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A felújított, elegáns 4 csillagos resort hotel Costa Dorada szívében, Cambrilsban található, a homokos Vilafortuny strandtól kb. 50 méterre. A szálloda igényes megjelenésével, minőségi szolgáltatásaival és kiváló konyhájával méltán vált a Costa Doradara látogató Utasaink kedvencévé. A hotel Cambrils és Salou központjától egyaránt kb. 4 km-re terül el, nyugodt környezetben. Cambrils nyüzsgő központjába az innen kb. 25 méterre található buszmegállóból tömegközlekedéssel könnyedén bejuthatunk.

Szolgáltatások
A hotel területén 24 órás recepció, légkondicionált közösségi terek és csomagszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az étkezéseket látványkonyhás büféétteremben biztosítják, míg napközben és esténként a kávézóban, a snack bárban, a pool bárban és egy beltéri bárban különböző alkoholos és alkoholmentes italokkal, koktélokkal is felfrissülhetünk. Kérésre gluténmentes ételek is elérhetőek az étteremben. A kikapcsolódást kültéri jakuzzi, valamint szabadtéri felnőtt és gyermekmedence biztosítja, a széles napozóteraszon a napernyők és a napozóágyak ingyenesen használhatók. A szálloda a medence környékén strandtörölközőt is biztosít, mely letét (kb. 10 EUR) ellenében használható, és csak a cseréjéért kell fizetni (kb. 2 EUR/csere). A felnőttek napközbeni és esti szórakoztató programokon vehetnek részt, míg a gyermekek részére miniklub (5-12 éves korig) és egy kisebb játszótér is kialakításra került, térítés ellenében játékterem is rendelkezésre áll. A wellness szerelmeseit fitneszterem, törökfürdő és szauna várja. A WIFI-kapcsolat a szálloda egész területén ingyenesen elérhető a vendégeink számára. Térítés ellenében kerékpár bérelhető.

Elhelyezés
Standard, balkonos, üde színekkel berendezett kétágyas szobákban, amelyek két queen-size ággyal felszereltek és maximum 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike telefonnal, műholdas televízióval, hajszárítóval, minibárral és széffel (ingyenes) felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető, azonban előre kell jelezni és a szálloda előzetes visszaigazolása szükséges.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások