Spanyolország, Costa del Sol, Benalmadena, Hotel Las Arenas by Melia 4* félpanzióval

Előfoglalási akciós árak, a készlet erejéig!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
399129
Utolsó frissítés:
2024.05.08. (Sze)
8 nap/7 éj
525 180 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Spanyolország déli tengerpartja - Costa del Sol, magyarul a Napos Part - a legkedveltebb a turisták körében, hiszen rengeteg látnivalóban és természeti szépségben is bővelkedik. 

Jöjjön Ön is velünk, fedezzük fel együtt a térség leghíresebb látnivalóit! 

Costa del Sol, amit más néven `Európa Kaliforniájának` is neveznek, az egyik legváltozatosabb mediterrán partszakasza Spanyolországnak. A hely, ami magán hordozza a gyönyörű és csodálatos tájegység, Andalúzia UNESCO Világörökségekben gazdag kulturális és történelmi emlékeit.

A Nerjától a Gibraltári szorosig húzódó partszakaszon egymást érik az üdülőhelyek, amelyek közül a legismertebbek Torremolinos, Benalmadena és Malaga. Costa del Sol napsütötte vidéke sokféle élményt ígér az idelátogatóknak: a természetvédelmi területek mellett a borzongató bikaviadalokat, lovaglást, golfpályákat, hangulatos kis fehér falvakat, kiváló borokat, körmeneteket, végtelen napraforgóföldeket és olívaültetvényeket. Városai közül soknak multikulturális az építészete, konyhája, valamint ezekben a városokban kapnak helyet azok a fiesták, amik a flamencot, a tapast és a sherry-t népszerűsítik, lakói, a meleg szívű andalúzok pedig vendégszeretetükkel varázsolják el.

Homokos tengerpartjai és fantasztikus kirándulóhelyei tavasszal és ősszel is vonzó úticéllá teszik ezt a régiót. Fővárosa Malaga, a város legfontosabb látnivalói egymáshoz közel találhatóak, könnyedén felfedezhetőek. A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán látványosak. A légkör nagyon jó, a helyiek nagyon kedvesek, segítőkészek, kifejezetten gazdag, nyugodt, biztonságos régió. Az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A nyári szezon áprilistól egészen november közepéig tart. 


Benalmadena Malagától 9 km-re található, szinte teljesen egybeépült Torremolinossal, pezsgő életű nyaralóhely. Kikötői részén (Puerto Marina)  szórakozóhelyek, bárok, étteremek találhatóak. A tenger élővilága iránt érdeklődők felkereshetik az akváriumot, a delfináriumot. Van egy pillangópark is, ide szintén ajánljuk a megtekintését. A város legmagasabb pontja a belvárosból induló felvonóval (teleferico) is elérhető, a menetidő kb. 15 perc, odafent a kilátás páratlan, tiszta időben akár Gibraltárig is ellátni, mindenképpen érdemes felmenni! További fontos látnivaló még a Colomares kastély, mely Kolumbusz Kristóf emlékének tiszteleg. 

 

Hotel Las Arenas by Melia 4*

A szállás weboldala >>

Benalmadena szívében, a Santa Ana tengerparton épült ez a szálloda, a híres és igen kedvelt Melia lánc tagja. A tetőteraszról felejthetetlen naplementében lehet részünk, ha ezt a hotelt választjuk! A transzfer a reptérről kb. 20 perces. 

Szolgáltatások: étterem, bárok, medence, jacuzzi, napozóterasz, napközbeni és esti programok, ajándékbolt, parkoló, ingyenes wifi, autóbérlési lehetőség. 

Elhelyezés: A standard szobák mindegyike kb. 23 négyzetméteres, kényelmesen berendezett, légkondicionált, balkonos, mindegyike telefonnal, televízióval, minibárral, széffel és hajszárítóval felszerelt. Felár ellenében nagyobb alapterületű superior szoba vagy tengerre néző premium szoba is foglalható. 

Ellátás: félpanzió. 

Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe! 





Beutazási feltételek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/spanyolorszag 

 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Andalúzia utazás, nyaralás Costa del Sol utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások