Spanyolország, Costa del Sol, Benalmadena: Best Siroco Hotel 4* félpanzióval

Előfoglalási akciós árak, a készlet erejéig!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
398952
Utolsó frissítés:
2024.05.08. (Sze)
8 nap/7 éj
334 830 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Spanyolország déli tengerpartja - Costa del Sol, magyarul a Napos Part - a legkedveltebb a turisták körében, hiszen rengeteg látnivalóban és természeti szépségben is bővelkedik. 

Jöjjön Ön is velünk, fedezzük fel együtt a térség leghíresebb látnivalóit! 

Costa del Sol, amit más néven `Európa Kaliforniájának` is neveznek, az egyik legváltozatosabb mediterrán partszakasza Spanyolországnak. A hely, ami magán hordozza a gyönyörű és csodálatos tájegység, Andalúzia UNESCO Világörökségekben gazdag kulturális és történelmi emlékeit.

A Nerjától a Gibraltári szorosig húzódó partszakaszon egymást érik az üdülőhelyek, amelyek közül a legismertebbek Torremolinos, Benalmadena és Malaga. Costa del Sol napsütötte vidéke sokféle élményt ígér az idelátogatóknak: a természetvédelmi területek mellett a borzongató bikaviadalokat, lovaglást, golfpályákat, hangulatos kis fehér falvakat, kiváló borokat, körmeneteket, végtelen napraforgóföldeket és olívaültetvényeket. Városai közül soknak multikulturális az építészete, konyhája, valamint ezekben a városokban kapnak helyet azok a fiesták, amik a flamencot, a tapast és a sherry-t népszerűsítik, lakói, a meleg szívű andalúzok pedig vendégszeretetükkel varázsolják el.

Homokos tengerpartjai és fantasztikus kirándulóhelyei tavasszal és ősszel is vonzó úticéllá teszik ezt a régiót. Fővárosa Malaga, a város legfontosabb látnivalói egymáshoz közel találhatóak, könnyedén felfedezhetőek. A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán látványosak. A légkör nagyon jó, a helyiek nagyon kedvesek, segítőkészek, kifejezetten gazdag, nyugodt, biztonságos régió. Az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A nyári szezon áprilistól egészen november közepéig tart. 


Benalmadena Malagától 9 km-re található, szinte teljesen egybeépült Torremolinossal, pezsgő életű nyaralóhely. Kikötői részén (Puerto Marina)  szórakozóhelyek, bárok, étteremek találhatóak. A tenger élővilága iránt érdeklődők felkereshetik az akváriumot, a delfináriumot. Van egy pillangópark is, ide szintén ajánljuk a megtekintését. A város legmagasabb pontja a belvárosból induló felvonóval (teleferico) is elérhető, a menetidő kb. 15 perc, odafent a kilátás páratlan, tiszta időben akár Gibraltárig is ellátni, mindenképpen érdemes felmenni! További fontos látnivaló még a Colomares kastély, mely Kolumbusz Kristóf emlékének tiszteleg. 

 

Hotel Best Siroco 4*

A szállás weboldala >>

Benalmadena városában fekszik ez a közkedvelt szálloda, a tengerparttól mindössze pár perc sétára (kb. 200 méterre). A repülőtéri transzfer kb. 20 perc. A kikötő, éttermek, bárok mind sétányi távolságra elérhetők, a Puerto Marina bevásárló központ is 10 perc sétára található csupán.  

Szolgáltatások: étterem, bárok, medencék, gyermekmedence, miniklub, fitness terem, ajándékbolt, fodrászat, gőzfürdő, szauna, parkoló, ingyenes wifi, játszótér, csomagszoba, 24 órás recepció, autóbérlési lehetőség. Standtörölköző kérhető, depozit 10 EUR/db. 

Elhelyezés: A standard szobák mindegyike kényelmesen berendezett, légkondicionált, balkonos, mindegyike telefonnal, televízióval, minibárral, széffel és hajszárítóval felszerelt. Premium szobák felár ellenében foglalhatók, ezekben papucs, kávé- és tea bekészítés is megtalálható. 

Ellátás: félpanzió. 

Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe! 





Beutazási feltételek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/spanyolorszag 

 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Andalúzia utazás, nyaralás Costa del Sol utazás, nyaralás Malaga utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások