Costa Brava, Santa Susanna: Hotel Alegria Mar Mediterrania 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
336386
Utolsó frissítés:
2024.08.22. (Cs)
8 nap/7 éj
423 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A rendkívül népszerű 4 csillagos, exkluzív, modern szálloda Santa Susanna üdülőhelyen terül el, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A hotel kiváló elhelyezkedésének köszönhetően pompás panorámában gyönyörködhetünk; a Földközi-tenger mélykék színeit nem csupán a szobák nagy részéből, de akár a szálloda medencéjéből is élvezhetjük. Santa Susanna turisztikai központja - ahol éttermek, bárok, vásárlási és szórakozási lehetőségek várnak ránk - a komplexumtól kb. 1,5 km-re található, ahova tömegközlekedéssel, vagy egy kényelmes sétával is könnyedén bejuthatunk. A szállodától kb. 100 méterre vasúti megálló is található. A hotel kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad!

Szolgáltatások
A kiváló minőségű szállodában a felhőtlen pihenés és kikapcsolódás egyedülálló élményét élvezhetjük. 24-órás recepció, légkondicionált helyiségek, étterem és beach club várja a vendégeket. A felfrissülést szabadtéri medence biztosítja, melyből a Földközi-tenger habjait is csodálhatjuk. A medence mellett a napernyők és napozóágyak használata ingyenes. A szálloda Spa központjában törökfürdő, szauna és jakuzzi gondoskodik az ellazulásról, térítés ellenében különféle masszázsok is igénybe vehetők. A WIFI ingyenesen használható.

Elhelyezés
A Standard szobák mindegyike hajszárítóval, légkondicionálóval, műholdas tévével, ingyenes WIFI-vel és erkéllyel felszerelt. Széf és mini hűtőszekrény a helyszínen bérelhető. Az ún. `South-view” szobák tenger felőliek.

Ellátás
Reggeli. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges. Felár ellenében félpanziós ellátás is kérhető.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Costa Brava utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások