Costa Brava, Salou: Hotel 4r Playa Park 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
226602
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
339 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Utasaink egyik kedvence, a 4R spanyol szállodalánchoz tartozó 3 csillagos hotel Tarragona kerületben, a Costa Dorada szívében terül el egy dombon, Salou város központjától 400 méterre. A gyönyörű Playa Larga strandot egy lépcsősoron közelíthetik meg a vendégek, mely a szálloda épületétől kb. 200 méterre található. A híres PortAventura és Ferrari Land élményparkok 10-15 perces buszos utazással könnyen elérhetők.

Szolgáltatások
A 315 szobás szállodában internetsarok, légkondicionált hall, 24 órás recepció, csomagszoba, büférendszerű étterem, pool bár, napozóterasz napernyőkkel és napozóágyakkal, kültéri felnőtt és gyermekmedence is megtálalható. A legkisebbek szórakoztatásáról miniklub, játékterem, valamint nappali és esti show-műsorok gondoskodnak. Felár fizetése ellenében parkolás, pénzváltás és mozgáskorlátozott szobák is kérhetők. A szálloda területén ingyenes WIFI-kapcsolat biztosított.

Elhelyezés
Igényesen berendezett, standard, légkondicionált, balkonos szobákban, amelyek maximum 2 felnőtt vagy 2 gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike telefonnal, műholdas televízióval, hajszárítóval és térítés ellenében széffel és minibárral felszerelt. Babaágy kérhető, azonban előre kell jelezni és a szálloda előzetes visszaigazolása szükséges. Díja a helyszínen fizetendő, kb. 6 EUR/nap.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges. Felár ellenében teljes panziós ellátás is foglalható.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Costa Brava utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások