Mahé nyaralás

A Mahéi nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Mahéi nyaralás, a Mahéi nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 37 utazás közül választhat.

Mahéi nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Mahé utazás TOP 10

Mahé úti célok

Az összes Mahé nyaralás »

Az összes Mahé nyaralás »

Mahé ismertetőMahé üdülőhelyek

Mahé legjobb szállodái

4.5pont - 4 értékelés
Berjaya Beau Vallon

Berjaya Beau Vallon

Beau Vallon Bay
Ár:
  339 900
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Tisztelettel köszönjük az üdvözlő italt Seychelle-n! Kedves kiszolgálás a szállásokon! Tiszta szobák melyek jól felszereltek! Kifogástalan félpanziós ellátás! Tiszta medence, szeméttől mentes part.

Nem tetszik:
Tisztelettel megjegyeznénk a Dubai programokkal kapcsolatosan: -modern Dubai programon az idegen vezetés színvonala nem az általunk elvárt volt. Az idegen vezetés inkább csak az esetleges kérdések szűkszavú megválaszolására korlátozódott. Az idegen vezető ha egyáltalán az volt a hölgy nem igazán töltötte ki a rendelkezésre álló időt. Ha egy ekkora értékű (105 USD/fő) programra befizetünk többet várunk el: tájékoztatást történelem, kultúra, földrajz, gazdasági élet, ipar tekintetében. Amit hallottunk nem sokkal több mint amit már egyébként is tudtunk.

Egyéb:
Seychelle szigetek, Praslin és La Digue szigeten tett kirándulás: -a világörökség részét képező (Vallée de Mait) pálmaerdőben nem léptünk be, csak kívülről megnéztünk egy két pálmát, nem fizettek be az ültetvényre, nem voltunk körbe vezetve ott (kb. 45 perc). Ez a tény utólag derült ki más utasoktól, hogy ez a program részét képezte náluk, ráadásul a mi program leírásunkban is benne van. Kérdezzük miért nem fizettek be az ültetvényre és mutatták azt meg? A meghirdetett vízesés is így elmaradt. Ez egy fájó pont mivel leírhatatlan élménytől fosztott meg minket az utazás szervezője mint kiderült mások beszámolóiból. -nem mutatták meg La Digue szigetén a kopra-üzemet, -nem értjük miért kellett a belépőt nekünk fizetni a természetvédelmi területre? Ha kell fizetni és mennyit kell fizetni, azt miért nem közlik előre a program leírásban???? Természetesen feltételezzük, hogy nem közvetlenül Önök tehetnek a helyiek szervezéséről. Mi sem tehetünk arról, hogy a kifizetett igen csak magas részvételi díjban (magasabb mint utastársaink által fizettet) még a kiírt programot sem tartalmazza. -a transzfer árában 75 Eur/csoport szerepelt, mi viszont még két fővel osztozni a személygépkocsin. Így viszont a fele árat kellett volna fizetnünk vagy nem? Továbbá jó lett volna ha felhívja a figyelmünket az idegen vezető, hogy az utcán alkohol fogyasztást büntetik!!!Kellemetlen szembesülni ott és azóta is, mivel csak kis odafigyeléssel a helyi képviselő hölgy megoldhatná ezeket a hibákat, hiszen ő szervezi nem éppen a legjobb és olcsóbb partnerekkel ezeket az utakat. Ő nincs a helyzet magaslatán, ráadásul ha egy magas részvételi díjat kérnek tőlünk legalább visszacsatolna a hölgy, hogy minden rendben volt-e. Nem történt meg! Lényegében a pénz kifizettük a többi már nem érdekes? Ezek alapján kijelentjük nem volt a program elfogadható, nem kaptuk meg azt amiért fizettünk. Nem szeretnénk számolni stb., viszont kíváncsiak vagyunk feleségemmel az Önök véleményére és hozzáállására a fent leírtakra. Tisztelettel: Gál Ferenc
Mahé nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Mahé nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Mahé nyaralás »

Mahé leírásVízum, követség

Vízum: Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel 1 hónapig vízum nélkül tartózkodhatnak az országban. Az országból való kiutazáskor 40 US Dollárnak megfelelő összeget kell fizetni, külföldi valutában. Mahé nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Mahé adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|