Madeira, Funchal: Sbh Se Boutique Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
378610
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
446 258 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Igazi ékszerdoboz Funchal szívében, a katedrális közelében, melynek jellege ihlette a belső terek dekorációját. Múlt és jelen ragyogó ötvözete hangulatban és stílusban. A felejthetetlen élményekről a kiváló vendéglátás, barátságos személyzet, wellness szolgáltatások és a körpanorámás terasz bárban eltöltött idő gondoskodik.

Távolságok
Funchal katedrális: 130 m, Óceán: 600 m

Fekvés
A szálloda Funchal belvárosában található, így rengeteg nevezetesség, bolt és étterem is sétatávolságra található. Kiváló választás pároknak és azoknak, akik szeretik a belvárosi pezsgést.

Szállás
A szállodában összesen 54 szoba található. A szobák egyediségét a katedrálisból fellelhető motívumok, valamint a modern és elegáns dekor adják. A belső trópusi kertben elmerülhetünk a természet szépségében, gyönyörű növényekkel körülvéve.A tetőteraszra kilépve pedig 360 fokban látható a város és annak minden szépsége.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 13 m2 Kilátás: belső udvar Felszereltség: Wifi, 1 franciaágy, széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, tea-és kávéfőző, síkképernyős kábeltévé, papucs, hajszárító, vezetékes telefon, íróasztalStandard plusz szoba: Alapterület: 16 m2 Kilátás: belső udvar Felszereltség: Wifi, 2 egyszemélyes ágy vagy 1 franciaágy, széf (felár ellenében), légkondicionáló, tea-és kávéfőző, espresso kávégép, síkképernyős kábeltévé, papucs, hajszárító, vezetékes telefon, íróasztalDeluxe szoba: Alapterület: 18 m2 Kilátás: város Felszereltség: Wifi, 2 egyszemélyes ágy vagy 1 franciaágy, széf (felár ellenében), légkondicionáló, tea-és kávéfőző, espresso kávégép, síkképernyős kábeltévé, papucs, fürdőköpeny, hajszárító, vezetékes telefon, íróasztalJunior lakosztály: Alapterület: 20 m2 Kilátás: város és/vagy óceán Felszereltség: Wifi, 2 egyszemélyes ágy vagy 1 franciaágy, széf (felár ellenében), légkondicionáló, tea-és kávéfőző, espresso kávégép, síkképernyős kábeltévé, papucs, fürdőköpeny, hajszárító, vezetékes telefon, íróasztal

Étkezés
Terrace Bar: 360 fokos körpanoráma, csodás kilátás és isteni italok várnak Önre a szálloda tetőteraszán. `O Calhau`: Több mint egy étterem. Kóstoljon meg különleges fogásokat és finom italokat ezen a fantasztikus helyen. Cossi Scozzi: Egyen isteni olasz ételeket, melyeket már 1995 óta készítenek ugyanazon recept alapján. Lobby Café: Igyon meg egy kávét vagy italt a szálloda lobby részében.

Szolgáltatások
ingyenes WiFi, 1 medence, nemdohányzó szobák, tea- és kávéfőző a szobában, bár, kávézó, wellnessrészleg (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), filmestek





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|