Portugália, Funchal: Muthu Raga Madeira 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
409470
Utolsó frissítés:
2024.06.29. (Szo)
8 nap/7 éj
593 728 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A lenyűgöző Madeira fővárosában, Funchalban található a Muthu Raga Madeira hotel, amely lélegzetelállító kilátást kínál az Atlanti-óceánra és a környező hegyekre. A városközponttól csak egy rövid távolságra található szálloda könnyű hozzáférést kínál a népszerű Lido városrészhez és annak partjaihoz. A környéken számos üzlet, étterem, kávézó és bár várja. Akár családdal, akár párjával, baráti társasággal utazik, ez a hotel tökéletes kikapcsolódást nyújt Önnek.

Távolságok
Óceán: 460 méter, Strand: 520 méter, Fürdőhely: 480 méter

Fekvés
A hotel Funchal népszerű Lido városrészének központjában fekszik, az Atlanti-óceántól pár percnyi sétára. A környéken számos éttermet, bárt, szórakozóhelyet és üzletet talál, de Funchal belvárosa is csak 2 kilométerre található a hoteltől. A közeli parton úszóknak kialakított fürdőhelyet talál, a közelben van Funchal egyik legnagyobb bevásárló központja is.

Szállás
A szálloda mind a 170 szobája tágas, légkondicionálóval ellátott, gyönyörűen berendezett, kényelmes bútorokkal tervezett, hogy garantált legyen a pihenése. A szálloda étterme ízletes helyi és nemzetközi ételeket fogásokat kínál, a bárban pedig frissítő italok széles választékát találja.

Elhelyezés
Hegyre néző szoba A Hegyre néző szoba kényelmet és nyugalmat kínálnak Önnek nyaralása alatt. A szobákban 2 külön ágy található, és az erkélyről fantasztikus kilátás nyílik Madeira hegyeire. Kilátás: hegyek; A szoba mérete: 18 m2; Felszereltség: fa padló, légkondícionálás, fűtés, íróasztal, széf (külön díj ellenében), minibár, LCD TV, kábel csatornák, telefon, Wi-Fi, erkély, erkélybútor (asztal és 2 szék), ingyenes vizes palack, zuhany, fürdőkád, hajszárító, piperecikkek.Óceánra néző szoba A Standard óceánra néző szoba kényelmet és nyugalmat kínálnak Önnek nyaralása alatt. A szobákban 2 külön ágy található, és az erkélyről fantasztikus kilátás nyílik Madeira hegyeire. Kilátás: óceán A szoba mérete: 18 m2 Felszereltség: fa padló, légkondícionálás, fűtés, íróasztal, széf (külön díj ellenében), minibár, LCD TV, kábel csatornák, telefon, Wi-Fi, erkély, erkélybútor (asztal és 2 szék), ingyenes vizes palack, zuhany, fürdőkád, hajszárító, piperecikkek.Óceánra néző deluxe szoba A tágas és ízlésesen berendezett szoba valódi kikapcsolódást nyújt az óceánra nyíló kilátásával. Elhelyezés lehet egyágyas, kétágyas és franciaágyas is. Kilátás: óceán Szoba mérete: 23 m2 Felszereltség: fa padló, légkondícionálás, fűtés, Íróasztal, széf (felár ellenében), minibár, LCD TV, kábel csatornák, telefon, Wi-Fi, erkély, erkélybútor (asztal és 2 szék), ingyenes vizes palack, zuhany, hajszárító, ingyenes piperecikkek.

Étkezés
Kóstolja meg a legjobb helyi és nemzetközi ételeket a szálloda éttermében és bárjában. Az óceánra néző, lélegzetelállító kilátással rendelkező étterem és bárok felejthetetlen élménnyé teszik a vacsorákat. Szakképzett séfek kiváló ételek széles választékával várják, a bárokban pedig pedig jellegzetes koktélokat készítenek Önnek. Az étteremben gyermekmenük is elérhetőek.L`HORIZON étterem: Élvezze az Atlanti-óceán látványát a szálloda fő étterméből is! Az étterem helyi és nemzetközi finomságokkal várja esténként, reggelente pedig széles választékú reggelit fogyaszthat. L`HORIZON bár: Kortyoljon és kóstolja meg kedvenc italát, miközben lélegzetelállító kilátásban lehet érsze. Élvezze a bár legjobb koktéljait! Medence bár: Lazítson a medence partján, élvezze a legjobb italokat és apró falatokat napközben is!

Szolgáltatások
Wifi, medence, gyermekfelügyelet (felár ellenében), mosoda (felár ellenében), akadálymentesített, széf (felár ellenében), szobaszerviz, masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében)

Sport és szórakozás
kerékpárkölcsönzés (felár ellenében), élő sportesemények (közvetítés), tematikus vacsorák (felár ellenében), asztalitenisz





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|