Madeira, Funchal: The Views Baia 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
376303
Utolsó frissítés:
2024.09.21. (Szo)
8 nap/7 éj
707 430 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Funchal-öbölre néző The Views Baia felnőtt szálloda lévén megtestesíti a teljes nyugalmat. A domboldali elhelyezkedésének köszönhetően gyönyörű a kilátás, de mégis közel van Funchal központjához. Modern szobák, mesés gyógyfürdő, 2 medence, valamint jól felszerelt edzőterm várja a kikapcsolódni vágyókat. A szálloda csak 18 éven felülieket fogad.

Távolságok
Óceán: 1 km, Lido Bathing Complex: 2,5 km

Fekvés
A hotel Funchal történelmi belvárosától sétatávra fekszik egy magaslaton. A közelben számos nevezetességet megtekinthetnek a vendégek, de a partszakasz és a kikötő is megközelíthető gyalogosan. A szállodából mesés kilátás nyílik az óceánra és a városra, valamint a közelben több étterem és bolt is található.

Szállás
A The Views Baia összesen 238 szobával rendelkezik, mindegyikhez saját erkély tartozik, amelyről az Atlanti-óceánra vagy a hegyekre nyílik kilátás. A szobák zuhanyzóval ellátottak, néhányukban pedig főzési lehetőség vagy saját pezsgőfürdő is biztosított. A szálloda számtalan wellness és szépészeti szolgáltatással, fedett és szabadtéri medencével várja vendégeit.

Elhelyezés
Classic szoba: Alapterület: 23 m2 Kilátás: hegy vagy nevezetességek Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, ágy, erkély, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárító, vízforraló, íróasztal, ülősarokÓceánra néző classic szoba: Alapterület: 22 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, ágy, erkély, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, , síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárító, vízforraló, íróasztal, ülősarokStúdió: Alapterület: 27 m2 Kilátás: hegy vagy nevezetességek Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, ágy, kanapé, erkély, konyhasarok, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárító, vízforraló, íróasztal, ülősarok

Étkezés
Desarma étterem: Az édestől a keserű ízekig, ebben varázslatos étteremben Octávio Freitas chef fogja kényeztetni az ízlelőbimbóit különlegesnél különlegesebb ételekkel és ízekkel. Érdemes kipróbálnia, ha egy nem mindennapi élményre vágyik. Az étterem csak vacsoravendégeket fogad. Bay View: Mediterrán, nemzetközi és vegetáriánus ételekből álló, változatos menüt kóstolhat meg ebben a csodás étteremben Pool Deck Bar: Kapcsolódjon ki napközben a medence mellett található bárban, ahol könnyed ételeket és finom italokat kóstolhat meg. Woogie Boogie cocktail Bar: Italokat és koktélokat fogyaszthatnak élőzene kíséretében.

Szolgáltatások
3 medence, ingyenes WiFi, wellness pihenőterület, gőzkamra, wellness szolgáltatások, szépészeti szolgáltatások, napernyők, napozóágyak vagy székek, törökfürdő, gőzfürdő (felár ellenében), pezsgőfürdő, masszázsmedence (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), fitneszközpont (felár ellenében), szauna (felár ellenében), nemdohányzó szobák, akadálymentesített étterem, szobaszervíz, ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.

Sport és szórakozás
élőzene/előadás, tematikus vacsorák (felár ellenében), asztalitenisz, biliárd, játékterem, élő sportközvetítések, fitneszközpont





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|