Madeira, Funchal: Madeira Panoramico 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
375361
Utolsó frissítés:
2024.10.01. (K)
8 nap/7 éj
568 081 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Az üdülőhely nyugodt részén, de Funchal központjától is elérhető távolságra található hotel beltéri és kültéri medencékkel, valamint fényűző wellnessrészleggel várja vendégeit. A domboldali elhelyezkedésének köszönhetően, a szállodából lenyűgöző panorámát nyújt a végtelen horizont látványa.

Távolságok
Óceán/Strand: 1800 m, Lido Bathing Complex: 1400 m

Fekvés
A szálloda kiváló környéken, Funchal délnyugati felén található. Csodálatos kilátás nyílik az óceánra és a hegyvidékre egyaránt. A közelben sétatolságra rengeteg étterem, bár és bolt is található.

Szállás
A Madeira Panorâmico Hotel minden szobája légkondicionált és saját erkéllyel rendelkezik. A pihenésről a nyugodt környéken kívül a szálloda széleskörű szolgáltatásai és kiváló vendégszeretete gondoskodik. Található a hotelben többek között wellnessrészleg, beltéri és kültéri medence, az aktív kikapcsolódásban pedig teniszpálya, fallabda pálya és fitneszterem segít.

Elhelyezés
Tájra néző szoba: Alapterület: 22 m2 Kilátás: táj Felszereltség: ingyenes Wi-Fi,1 kétszemélyes ágy vagy 1 egyszemélyes ágy, erkély, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárítóÓceánra néző szoba: Alapterület: 22 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, 1 kétszemélyes ágy vagy 1 egyszemélyes ágy, erkély, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárító

Étkezés
A két helyszínen található étteremben nemzetközi és helyi fogásokat kóstolhat meg svédasztal vagy Ă  la carte formájában. Fedezze fel Madeira különleges ízeit és gasztronómiáját!

Szolgáltatások
ingyenes WiFi, 2 medence, fitneszterem, wellness szolgáltatások, szépészeti szolgáltatások (felár ellenében), törökfürdő, gőzfürdő (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), szauna (felár ellenében), szobaszervíz, bár, akadálymentesített

Sport és szórakozás
tenisz (felár ellenében) squash (felár ellenében) biliárd (felár ellenében) fitneszterem





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|