Madeira, Funchal: Alto Lido 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
375359
Utolsó frissítés:
2024.07.06. (Szo)
8 nap/7 éj
484 343 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A 4 csillagos Alto Lido hotelt 2018-ban teljeskörűen felújították. Funchal városában, közel az óceánparthoz fekszik. A szállodában található fűtött felnőtt és gyermekmedence, 3 étterem, valamint a 360 bárban élőzene és koktélok gondoskodnak a kellemes kikapcsolódásról. Kifejezetten ajánljuk pároknak és családoknak.

Távolságok
Óceán: 500 m, Strand: 500 m

Fekvés
Funchal délnyugati részén, mindössze pár perc sétára található az óceánparttól. A közelben csodás éttermek, bárok és bevásárlóközpont is található. A hotelből rendszeresen indul ingyenes transzfer a városközpontba.

Szállás
Az Alto Lido modern berendezésű szobái, lakosztályai és stúdiói közvetlen vagy oldalsó kilátást nyújtanak a tengerre. Minden szállásegységben síkképernyős kábel-TV, zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott saját fürdőszoba, légkondicionálás, telefon, iratszéf és ingyenes wifi áll rendelkezésre. A stúdiókhoz teljesen felszerelt konyhasarok is tartozik. A szállodában összesen 3 étterem és egy csodás bár is található, ahol a legfinomabb koktélok és élőzene gondoskodik a kellemes időtöltésről.

Elhelyezés
Oldalról óceánra néző szoba: Szoba mérete: 28 m2 Kilátás: óceán vagy város Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, vízforraló, telefon, síkképernyős tévé, erkély, ébresztésOldalról óceánra néző felső emeleti szoba: Szoba mérete: 28 m2 Kilátás: óceán vagy város Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, vízforraló, telefon, síkképernyős tévé, erkély, ébresztésÓceánra néző premium deluxe szoba: Szoba mérete: 30 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, vízforraló, telefon, síkképernyős tévé, erkély, ébresztés, korai bejelentkezés vagy késői kijelentkezés, ingyenes szauna és törökfűrdő belépésÓceánra néző lakosztály: Szoba mérete: 40 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, vízforraló, telefon, síkképernyős tévé, erkély, ébresztésOldalról óceánra néző stúdió: Szoba mérete: 30 m2 Kilátás: óceán vagy város Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, hűtőszekrény, vízforraló, konyhai felszerelés, étkezőasztal, konyhasarok, ülősarok, telefon, síkképernyős tévé, erkély, ébresztésOldalról óceánra néző apartman: Szoba mérete: 40 m2 Kilátás: óceán vagy város Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, hűtőszekrény, vízforraló, konyhai felszerelés, étkezőasztal, konyhasarok, ülősarok, telefon, síkképernyős tévé, erkély, ébresztés

Szolgáltatások
a szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés díjmentesen, 3 medence, gyerekmedence, légkondicionálás, wellnessközpont, nemdohányzó szobák, fitneszközpont, étterem, akadálymentesített, szoba szerviz, tea- és kávéfőző a szobában, bár, napozóterasz, fitnesz, napernyők, napozóágyak vagy székek, masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében),

Étkezés
Flór de Sal! étterem: Kóstolja meg az isteni helyi és nemzetközi ételeket a szálloda fő éttermében. Linha D` Água étterem: A medence mellett található étterem, ahol napközben fogyaszthat finom ialokat és könnyed ételeket. The Tale étterem: Az első emeleten található étterem, melynek teraszáról csodás kilátás nyílik az óceánra és a promenádra. BAR 360-ş: A szálloda bárja, ahol a kellemes koktélokat és helyi italokat kóstolhat meg.

Szolgáltatások
Wifi, 3 medence: 1 beltéri, 1 kültéri és 1 gyermek, szobaszerviz, mosoda (felár ellenében), széf (felár ellenében), hangszigetelt szobák, akadálymentesített, masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), szolárium, fitneszközpont,





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|