Studios Royal Orchid 3*+


4.2 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Canico de Baixo 
Besorolás:
 

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Fiatal pár
Dátum:
2013.01.06 09:59
Visszatérne:
igen
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
A szálloda elhelyzekedése kiváló volt, nagyon szép kilátással az óceánra. A studiók bár egyszerűen berendezettek, de tiszták és kimondottan tágasak voltak (nekünk 2 főre 2 fürdőszoba, egy az óceánra és egy a városra néző erkély jutott).

Az időjárás fantasztikus volt végig.



Nem tetszik:
Sok étterem van, de nehéz jót találni.

Azért végül sikerült.

Egyéb:
A Neckerman, mint utazási iroda gyakorlatilag semmilyen szolgáltatást nem nyújtott azon kívül, hogy rep. jegyet rendelt és szobát foglalt. (Ezt mi is megtehettük volna.)

Budapesten, a részvételi jegyen szereplőkkel ellentétben, nem várt senki induláskor. A megadott szám nem volt elérhető. Mdeirán egy fitalember egy buszhoz irányított és egy szinte nulla információt tartalmazó paírt adott. Ezen egy funchali cím és telefonszám szerepelt, ahova fordulhatunk a kérdéseinkkel. (A szállásunk innen kb. 20km-re, Canicoban volt.)

A szállodában sem várt senki. Azt is csak a faliújságról tudtuk meg, hogy Beata Kesslernek hívják az idegenvezetőnket, aki az egész egy hét alatt kísérletet sem tett arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. A programjainkat nekünk kellett Funchalba utazva lefogalalni, de a Neckerman képviselője ott sem volt elérhető. a Thomas Cook-on keresztül foglaltunk végül. A hazautazásnál a buszos felvétel időpontjáról csak az utolsó előtti nap kaptunk tájékoztatást, mikor erről sms-ben (nem vette fel a telefont az idegenvezető) érdeklődtünk. Ez a busz végül amúgy nem jött értünk. Csak azért nem késtük le a gépet, mert felengedtek egy német túristákat szállító másik Neckerman buszra.

A jövőben SEMMIKÉPP nem fogunk Neckermannal utazni!









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|