Mauritius, Anse La Raie: Paradise Cove Boutique Hotel - Adult Only 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
238097
Utolsó frissítés:
2024.05.26. (V)
9 nap/7 éj
989 625 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Sziget északi részén helyezkedik el. Tökéletes választás a csendes, nyugodt pihenésre. Stílusában ötvöződik a hagyományos építészet és az egzotikus dekoráció. A szálloda csak felnőtteket fogad.



A szálloda a sziget északi részén helyezkedik el, Anse la Raie partszakaszán. Tökéletes választás a csendes, nyugodt pihenésre, ha valaki szeretne elvonulni a külvilágtól. Stílusában ötvöződik a hagyományos építészet és az egzotikus dekoráció. A szálloda csak felnőtteket fogad. A 67 szoba mindegyike bútorozott balkonnal vagy terasszal rendelkezik, a berendezések színei és a felhasznált anyagok nyugodt környezetet teremtenek.

Szoba felszereltsége (Deluxe prémium szoba) Az 50 m2-es szobák a földszinten és az első emeleten találhatók, kilátással a kertre és a fehér homokos öbölre. Bennük baldachinos ágy, telefon, TV, széf, légkondicionáló, minibár, tea-, és kávé bekészítés, ingyenes Wi-Fi, a fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád, köntös, papucs és hajszárító található.

Ellátás: Félpanzió. Felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható.

Szolgáltatások: 4 étterem, 2 bár, 1 `rum-bár”, 24 órás szobaszerviz, 10:11 - 17:30 között italfogyasztás a tengerparton, szórakoztató programok, úszómedence, `infinity” medence, kirándulások szervezése, SPA szolgáltatások (előzetes időpont egyeztetés szükséges).

Sport: Vizisí (11:00 - 12:00 és 15:00 - 16:00 között ingyenes), vitorlázás, üvegfenekű hajózás, kajak, snorkel, térítés ellenében búvárkodás oktatással, kitesurf, tengeralattjáró-szafari, szörf, horgászat, fitness terem, tenisz, yoga, térítés ellenében bicikli kölcsönzés.



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Mauritius utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|