Málta, Qawra: Qawra Palace Hotel 4*, reggelivel

2016-ban felújított, rendkívül népszerű szálloda ideális helyen, a tengerparti út mentén épült!

4.4pont - 7 értékelés   
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
398283
Utolsó frissítés:
2024.05.10. (P)
8 nap/7 éj
275 040 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Málta a Lovagok szigete, igazi mediterrán hangulatú szigetcsoport Európa és Afrika között. Az ország magán viseli több ezer év történelmét és a hátrahagyott emlékeket. Az ókori templomromokat, a hangulatos, szűk sikátoros óvárosokat, hatalmas palotákat és katedrálisokat látva megelevenedik előttünk a régmúlt. A máltai szigetvilág hat szigete közül három a lakott, Málta mellett Gozo és Comino. A szigetcsoport a brit nemzetközösség tagja, de az angol behatásokon túl olasz, arab és egyéb nemzetek is hatással voltak az országra történelme során.

Ugyan Málta rendelkezik szép partszakaszokkal és strandokkal is, itt inkább az aktív pihenés rajongói válogathatnak nagyobb kínálatból. A kulturális örökségek és a helyi történelem sok érdekességgel szolgál. A kisebb-nagyobb városok zegzugos utcácskái, a barokk és reneszánsz paloták, katedrálisok mind az elmúlt évszázadok történelmi lenyomatai. A szép partok hangulatos kikötőket, hatalmas sziklafalakat és lenyűgöző barlangokat is magukba foglalnak. A sokféle sportolási és szabadidős tevékenység, valamint a szórakozási lehetőségek is hasznos időtöltést kínálnak. A máltaiak vendégszeretetükről ismertek, minden adott tehát ahhoz, hogy a szigetország tökéletes kikapcsolódást nyújtson az ide látogatóknak. Hosszú, szabdalt partszakaszán hangulatos kikötők, lenyűgöző barlangok, égbe szökő sziklafalak mellett persze nagyszerű tengerpartok is találhatók.

Qawra városka a sziget észak-keleti részén található. Lényegében össze van nőve St. Paul's Bay-jel és Bugibbával. E három település együtt Málta legjelentősebb nyaraló övezete. Tulajdonképpen azt se lehet megállapítani, hogy hol végződik Qawra és hol kezdődik Bugibba. A St. Julian-öböl más arcát mutatja nappali fényben és éjszakai kivilágításban. A turisták esténként tömegesen lepik el az öböl diszkóit, éttermeit, fagylaltozóit. Az egész szigeten itt a legnagyobb az éjszakai élet. A legkülönbözőbb kategóriájú és nemzetiségű éttermek sorakoznak itt és itt van a sziget legnagyobb bevásárlóközpontja is.

Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.

Qawra Palace Hotel 4*
https://www.qawrapalacemalta.com/

Fekvése: a 394 szobával rendelkező, régebbi építésű, legutóbb 2016-ban felújított, rendkívül népszerű Qawra Palace Hotel ideális helyen, a tengerparti út mentén épült, szemben a kristálytiszta tengerrel, kilátással a Salina Bayre. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. A sziklás tengerparton lévő pálmafás strandklub közvetlenül a szállodai folyosón keresztül elérhető.  

Szolgáltatások: recepció, lift, éttermek és bárok, ajándékboltok, fodrászat, internetsarok (WiFi térítésmentes, váltakozó jelerősséggel és sebességgel), nagyméretű medence, gyerekmedence, strandtörülköző szerviz letét ellenében, fedett medence, szauna, pezsgőfürdő, törökfürdő, gőzfürdő, masszázs, konferenciaterem, búvár- és vízisport-központ, minigolf, játékgépek, biliárd. Különböző nappali és esti animációs programok. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. 

Szobák: minden standard szoba praktikusan berendezett, légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. Széf, vízforraló és hűtő térítés ellenében. A szobákhoz erkély, balkon vagy franciaerkély tartozik, belső udvari, utcai vagy tengerre néző kilátással. Családi szoba is kérhető.

Bizonyos szolgáltatások csak térítés elenében vehetők igénybe!

+ 1 tipp: kérje kibővített ajánlatunkat
- más időponttal kapcsolatban (őszi, téli időpontok szenzációs akcióban)
- rövidebb pl.: 5 nap / 4 éjszakás vagy egy hétnél hosszabb turnussal kapcsolatban
- további szobatípusok felár ellenében megrendelhetők (pl.: szuperior szoba, 28 nm-es, tengerrenéző kilátással vagy junior lakosztály, 3-4 fős családi lakosztály)
- amennyiben még nagyobb luxusra vágyik, szívesen ajánlunk más szállodákat is!





Beutazási feltételek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/malta 

 
Töltődik a foglalási lap
Málta utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|