Maldív-szigetek, Észak-Male Atoll: Meeru Island Resort and Spa 4*, teljes ellátással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
396433
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
10 nap/7 éj
990 960 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Utazzon Ön is velünk a csodás szépségű Maldív-szigetekre, és felejtse el a vírust!

Maldív-szigetek jelenleg az egyik legbiztonságosabb úticél a világon. Segítünk Önnek is megszökni kicsit az itthoni nyomás alól...

Itt átélheti most is a biztonságos nyaralás élményét és a teljes visszavonulást.

A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára. Amennyiben mélyebbre szeretne ereszkedni, képzett búvároktatók állnak rendelkezésére.

Időjárás és éghajlat:  Maldív-szigeteken nedves trópusi, tengeri klíma uralkodik az egész év folyamán. Mindig kellemes az időjárás és a víz hőmérséklete is mindig príma! A levegő hőmérséklete egész évben maximum 29 és 34, minimum 22 és 25 között mozog (a legmelegebb az április). A víz hőmérséklete egész évben 27-28 fok körül van. A levegő páratartalma: 74-81 százalék között. A legtöbb eső június és október között van, a legkevesebb november és április között. 


MEERU ISLAND RESORT AND SPA 4*

https://www.meeru.com/

Hagyja hátra a mindennapokat és engedje, hogy a nyugalom körülvegye. Ezen a szigeten a stressz ismeretlen fogalom. Pihenjen a pálmafák árnyékában, napfürdőzzön a hófehér homokon és merüljön az Indiai-óceán hűsítő habjaiban. Érezze otthon magát kényelmes és minden igényt kielégítő szobáink, villáink egyikébe. A szobatípusok közül kedvére választhat!A szálloda egy 1200 méter hosszú és 600 méter széles szigeten helyezkedik el. A repülőtér 45 km, az utat gyorshajóval 55 perc alatt lehet megtenni. A sziget körül egy gyönyörű lagúna található és egy saját korallzátony is, ahol kényelmesen lehet búvárkodni és snorkelezni.


Alap adatok

2 főétterem, 3 a'la carte étterem tenger gyümölcsei és grill specialitásokkal, 7 bár, 2 medence, napozóterasz, nyugágyak és törölközők a medencék mellett és a parton a, ékszerbolt, ajándékbolt, fodrászat, könyvtár, internet, orvos

Szobák:

Standard (kerti)  szoba: A szobák U alakban helyezkednek el közel a Dhoni Bar medencéhez. Az 50 m2-es felújított szobák társalkodó résszel, zuhanyzóval, hajszárítóval, TV-vel, CD lejátszóval, telefonnal, internet csatlakozóval, klímával, mennyezeti ventillátorral, minibárral, kávé és teafőzővel, széffel, terasszal felszereltek és a kertre néznek             

Strand villa: az 50 m2-es felújított villák ízlésesen berendezettek, felszereltségük megegyezik a standard  szobákéval, valamint félig nyitott fürdőszobával felszereltek és a tengerre néznek          

Jakuzzi Strand villa: a 80 m2-es szobák felszereltségük megegyezik a Strand villákéval, de kiegészítve egy kétszemélyes jacuzzival és zárt, intim napozóterasszal. A további kényelmet DVD-lejátszó, nyugágy, fedett pihenőpavilon garantálja. 

Vízi villa ( water front villa ): a 60 m2-es szobák felszereltsége megegyezik a  Jacuzzi strand villákéval. Annyi a különbség, hogy teljesen a vízparton épületek pár lépésre a frissítő óceántól.

Jacuzzi water villa: 85 m2-es alapterületűek, és a víz feletti cölöpökön helyezkednek el, ahonnan a zavartalan kilátás nyílik a lagunára és az Indiai-óceánra. További felszereltségük megegyezik a Jacuzzi strand villákéval.


Ellátás:

teljes panzió: reggeli, ebéd, vacsora a főéttermekben büfé stílusban, az a'la carte éttermekben felár ellenében. A kínálatban megtalálhatók a nemzetközi és maldív konyha legjobb fogásai, emellett tengeri fogásokkal, trópusi gyümölcsökkel és a legfinomabb desszertekkel. A látványkonyhában akár Össze is állíthatja a frissen készített étel összetevőit.

all inclusive: reggeli, ebéd, vacsora, délutáni tea süteménnyel és snackekkel (15-18 óra között), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (üdítők, ásványvíz, sör, házibor, tea, kávé - 10-24 óra között), fitnessz center-, teniszpálya használat, tollaslabda, golf, szörf, kajak, egy naplementés hajózás, egy félórás snorkel-, szörf-, golfoktatás

Sport és fitnessz:

térítésmentesen: strandröplabda, foci, lábtenisz, darts, biliárd             

térítés ellenében: fitnessz terem, teniszpálya, tollaslabda, szörf, katamarán, kajak, horgászat, búvárkodás

Spa & Wellness:

A Duniye  Spa-ban Ázsia és Afrika legkedveltebb  masszázsai  és szépségkezelései próbálhatók ki, amikhez teljesen természetes Healing Earth termékeket hasznának. A kezelések és masszázsok  térítés ellenében vehetők igénybe.



Egyéb időpontokkal és szállásokkal vagy szobatípussal kapcsolatban kérjen ajánlatot még ma és személyre szabott ajánlatot küldünk!

Felhívom szíves figyelmét, hogy a fenti ajánlat nem tartalmaz magyar nyelvű helyi idegenvezetést!

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  


lehetőség van tetszőleges hosszúságú turnus foglalására, kérje ajánlatunkat akár 10-12-14 éjszakával kapcsolatban is!

Bécsi indulással is kérhető, forduljon kollégáinkhoz bizalommal! 





 
Töltődik a foglalási lap
Maldív-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások