Maldív-szigetek: Dreamland The Unique Sea & Lake Resort & Spa 4*, félpanzió

TOP AJÁNLATUNK: számos boldog és visszatérő utasunk véleménye alapján kiemelten ajánljuk!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
396432
Utolsó frissítés:
2024.04.25. (Cs)
10 nap/7 éj
931 270 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Utazzon Ön is velünk a csodás szépségű Maldív-szigetekre. Jelenleg az egyik legbiztonságosabb úticél a világon. Itt álélheti most is a biztonságos nyaralás élményét és a teljes visszavonulást. A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára. Amennyiben mélyebbre szeretne ereszkedni, képzett búvároktatók állnak rendelkezésére.

Időjárás és éghajlat:  Maldív-szigeteken nedves trópusi, tengeri klíma uralkodik az egész év folyamán. Mindig kellemes az időjárás és a víz hőmérséklete is mindig príma! A levegő hőmérséklete egész évben maximum 29 és 34, minimum 22 és 25 között mozog (a legmelegebb az április). A víz hőmérséklete egész évben 27-28 fok körül van. A levegő páratartalma: 74-81 százalék között. A legtöbb eső június és október között van, a legkevesebb november és április között. 

Dreamland The Unique Sea & Lake Resort & Spa 4*
A szálloda honlapja >>

Legkiemelkedőbb és legkülönlegesebb tulajdonsága a fantasztikus  fehér homokos strand mellett, az 1600 négyzetméteres nagy édesvizű tó, mellyel és gazdag növényzetével teljesen egyedülálló élményt biztosít a Maldív-szigeteken!

Fekvése
A hotel a Baa Atollon található, Male repülőtérről belföldi repülőjárattal és gyorshajóval (kb 40 perc), vagy felár ellenében hidroplánnal  (kb 25 perc) közelíthető meg. A napsütéses kék ég, a buja zöld növényzet és a nyugodt víz felejthetetlen élménnyé keverednek.

Szolgáltatások
A hotel szolgáltatásaihoz tengerre és tóra néző étterem, tóra néző bár, beach bár, fitneszterem, teniszpálya, pingpong, SPA szolgáltatások, vízi sport lehetőségek (vizisí, snorkerlling, búvárkodás,windsurfing, wakeboard) kirándulások tartozik. Bizonyos szolgáltatások helyszíni fizetés ellenében vehetők igénybe.

Elhelyezés
A hotel tengerre néző beach (60 db)  és vízi bungalóval (30 db) rendelkezik. Mindegyik szobatípus  78 nm-es és egyénileg szabályozható légkondicionálóval, síkképernyős műholdas tévével, telefonnal, minihűtővel, hajszárítóval, ingyenes WIFI elérhetőséggel rendelkezik.

Ellátás
Félpanzió, felár ellenében teljes panzió vagy all inclusive ellátás kérhető.

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről egy átszállással a szabad helyek függvényében. Kérje ajánlatunkat akár hosszabb időtartamra is, akár duba-i stoppal is, vagy bécsi indulással.

Felhívom szíves figyelmét, hogy nem tartalmaz magyar nyelvű helyi idegenvezetést vagy asszisztenciát a helyszínen!
A  rendelkezésre álló helyek függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 





Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?maldiv-szigetek 

 
Töltődik a foglalási lap
Maldív-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások