Kuba, Varadero: Be Live Experience Las Morlas 3*+, all inclusive

Ideális lehetőségekkel rendelkezik egy álomnyaralás eltöltéséhez vagy különleges események megünnepléséhez!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
338688
Utolsó frissítés:
2024.04.18. (Cs)
9 nap/7 éj
769 150 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Kubáról a homokos tengerpart, tánc, rum, régi autók, szivar, szegénység, mosolygós emberek jutnak az eszünkbe. És bármelyikre is gondolt, igaza van, ez mind Kuba és még sokkal több. 
Kuba azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol minden együtt van, egy tökéletes utazáshoz. Földrajzi adottságai, éghajlata, kultúrája valamint történelmi múltja egyaránt alkalmassá teszik egy tökéletes nyaraláshoz! A helyiek barátságosan fogadják a turistákat. Mi várja itt Önt? Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, forró latin ritmusok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba emlékezetes pillanatokat biztosít az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel.

Kuba: karibi szigetország, területéhez Kuba szigetén túl - mely a Nagy-Antillák legnagyobb tagja - hozzátartozik még 1600 kisebb szárazulat is, amelyek közül méretével kiemelkedik a Juventud-sziget (korábban Pinos). Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama.

Varadero: Kuba a turisták körében a legismertebb tengerparti üdülőhely. Varadero egy félsziget, a Mexikói-öböl partján található, Havannától kb. 100 km-re keletre, Kuba Matanzas tartományában.
A 20 km hosszú homokos tengerpart vakítóan fehér, finom-poros homokos, a tenger színében a kék mindenféle árnyalatát megtaláljuk és a víz mindig kellemes hőmérsékletű, kristálytiszta, átlátszó, pont olyan amilyennek megálmodtuk. Varadero legcsalogatóbb jellemzője a 20 km hosszú homokos partszakasz és a kristálytiszta víz.

Be Live Experience Las Morlas Hotel 3*+

Fekvése: A Be Live Experience Las Morlas Hotel a strand lábánál található, mindössze 1 km-re Varadero városától (Kuba állam). Ez egy 4 csillagos All Inclusive 148 lakóhellyel, kétágyas szobákkal, junior lakosztályokkal és duplex szobákkal. Ideális lehetőségekkel rendelkezik egy álomnyaralás eltöltéséhez a Karib-térségben, vagy különleges események, például esküvők megünnepléséhez.

Kids Club (8-12 év közöttieknek): gyermekek számára alkalmas medence. Etetőszék gyerekeknek az éttermekben. Gyermekek számára alkalmas strand. Miniklub (4 és 7 év között).

Szobák: Standard (felár ellenében más szobatípusok)
Mindegyikhez tartozik erkély, ahonnan élvezheti a lenyűgöző kilátást a tengerre, a medencére vagy a Varadero strandra, ami kétségtelenül sokkal kellemesebbé teszi az itt-tartózkodását. Szoba mérete (kb.): 34 nm, fürdő/WC, hajszárító, mini hűtőszekrény, műholdas TV, telefon, erkély vagy terasz, wifi, széf (térítés ellenében), légkondicionálás, maximális férőhely (felnőtt + gyerek): 2+1, 3+0

Szolgáltatások: több étterem és bár, több medence, aerobik, pingpong, gyermekklub, tiniklub, pénzváltás, internetkávézó, mosoda, üzletek, konferenciaterem, autóbérlés.

Ellátás: all inclusive (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok).

A szálloda honlapja: https://www.belivehotels.com/es/hoteles-varadero/be-live-experience-las-morlas/





A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Figyelem: foglalásnál a pontos, útlevélben szereplő utasneveket kérjük megadni, utólag a név módosítására nincs lehetőség! 

Turnusok: lehetőség van tetszőleges hosszúságú turnus foglalására, kérje ajánlatunkat akár 10-12-14 éjszakával kapcsolatban is!

Bécsi indulással is kérhető, forduljon kollégáinkhoz bizalommal! 

Beutazási feltételek: 

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?kuba

Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 
Töltődik a foglalási lap
Kuba utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
KUBA rem kód!!!