Szenzációs előfoglalási akció! Városnézés és üdülés Kubában: 4*, all inclusive (11 nap/9 éj)

16 főtől Budapesttől Budapestig magyar asszisztenciával!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
139071
Utolsó frissítés:
2020.03.26. (Cs)
549 900 Ft / fő (akciós alapár)
11 nap/9 éj
716 300 Ft / fő teljes ár
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

VÁROSNÉZÉS & NYARALÁS KUBÁBAN, MAGYAR IDEGENVEZETÉSSEL: most szuper előfoglalási akciós árakkal, a szabad helyek függvényében
11 nap / 9 éjszaka pihenés, magyar nyelvű fakultatív programok, szakértő magyar asszisztenciával az egész utazás alatt (min. létszám: 16 fő)


Kuba azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol minden együtt van, egy tökéletes utazáshoz. Földrajzi adottságai, éghajlata, kultúrája valamint történelmi múltja egyaránt alkalmassá teszik egy tökéletes nyaraláshoz! A helyiek barátságosan fogadják a turistákat. Mi várja itt Önt? Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, forró latin ritmusok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba emlékezetes pillanatokat biztosít az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel!

Tervezett program: (a fakultatív programok sorrendje felcserélődhet, a programok minimális létszáma 10 főtől)

1. nap: Budapest-Havanna
Reggel elutazás Budapestről Amszterdamon át Havannába (magyar asszisztencia Budapestről - Budapestig a teljes program során kiséri a csoportot 16 utastól). Az esti órákban megérkezés Havannába, a szállás elfoglalása, vacsora a szállodában. Szállás: 3 éjszaka a H10 Panorama Habana 4* Hotelben: a szálloda weboldala >>

2. nap: fakultatív kirándulás vagy szabadprogram a szállodában
Reggeli után Havanna felfedezésére indul a csoport. A fakultatív program ára 34 900 Ft/fő.  
Havanna régi- és modern városrészét bejáró egész napos városnézés. Főbb nevezetességek: Forradalom tér, Villanegyed, Malecon, és a világörökség részévé nyilvánított Havanna óvárosi részének „Habana Vieja” – megtekintése: Katedrális tér, Capitolio, Plaza de Armas, Plaza San Francisco de Assisi, Plaza Vieja. A programból nem maradhatnak ki Hemingway kedvenc törzshelyei sem.
Ebéd egy tipikus, kubai étteremben. (Kedvcsináló videó >>)

Este fakultatív programlehetőség: A világhírű kubai együttes máig élő tagjainak, illetve a „nagy öregekkel” valaha együtt játszott kitűnő művészekből álló Buena Vista Social Club koncertje Havannában. A kétórás koncert 21.30 órakor kezdődik, ahol megállás nélkül játssza világhírű slágereit a zenekar. A „Son” stílusú repertoárban olyan világslágereket hallgathatunk, mint a „Chan-Chan” vagy a „La Bayamesa”. A programon nincs idegenvezetői kíséret. 
Ár: 29 900 Ft/fő. 

3. nap: fakultatív kirándulás vagy szabadporgram a szállodában
Egész napos kirándulás az ország nyugati részébe, Pinar del Rio tartományba, a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Viñales völgybe, amelyet az UNESCO 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított és az ország „zöld szigetének” is neveznek. Megálló a Viñales-i kilátónál, ahonnan megtekinthetők az egyedülálló „Mogote-k” vagy „Boglyahegyek”. Látogatás egy dohányültetvényen, ismerkedés a dohánytermesztés folyamatával. A program folytatásaként csónakázás a Cueva del Indio Indián Barlangban, Kuba legrégebbi barlangrendszerében. A program során ebéd egy helyi, étteremben. 
Ár: 59 900 Ft/fő ebéddel

Este fakultatív programlehetőség: a világhírű Tropicana show megtekintése 49 900 Ft/fő. 
Transzfer a Tropicana Cabaret-be, a világ egyik leghíresebb mulatójába, a látványos show és revüműsor megtekintése. A kétórás program során, három színpadon, élő nagyzenekar előadásában, több mint 150 táncos és énekes produkcióját tekinthetjük meg, lenyűgöző helyszínen és díszletek között. A program italfogyasztást tartalmaz: 1/4 üveg "Anjeo" rum, pohár pezsgő, snack és egy üditő személyenként. 

4. nap: Havanna-Varadero 
Reggeli után kijelentkezés, búcsút veszünk Havannától és elutazunk Varadero felé. Bejelentkezés a Grand Memories Varadero 4* all inclusive szállodába, ahol 6 éjszakát töltünk el. Igény szerint délután közös szállodabejárás az idegenvezetővel. A szálloda weboldala >>

5. nap: szabadprogram a szállodában, élvezze az all inclusive ellátás nyújtotta szolgáltatásokat

6. nap: fakultatív kirándulás vagy szabadprogram a szállodában
Kirándulás Cienfuegos, Trinidad és Santa Clara városokba (Kedvcsináló videó >>) Részvételi díj  79 900 Ft/fő
Az egész napos kirándulás során bejárjuk az ország középső és déli részét, egészen a Karib-tengerig. Megismerhetjük az ország kultúráját és történelmét. Utazásunk egy igazi időutazás is egyben, hiszen olyan koloniális városokat nézünk meg, amelyek szinte eredeti állapotukban maradtak fenn. Elsőként a Karib-tengeri oldalra, Trinidadba látogatunk, amelyet az Unesco 1988-ban a világörökség részévé nyilvánított. A koloniális kisvárosban városnézés, az egykori gazdag cukorbárók palotái között sétálva. Trinidadban büfé ebéd egy helyi kubai étteremben, majd továbbindulunk a „Karib tenger gyöngyszemének” hívott Cienfuegos-ba. A páratlan szépségű város egykor az arisztokraták lakóhelye volt. Az eredetileg francia telepesek által alapított város egy érdekes színfolt gyönyörű, sokszor dél-francia stílusú épületeivel. A várost az Unesco 2005-ben nyilvánította a világörökség részévé. Városnézés, séta a Boulevard-on, a város főterének, katedrálisának és a Thomas Terry színháznak a megtekintése. Majd visszaindulás Varadero-ba. Utunk során olyan részeire is eljutunk Kubának ahol az ország egy teljesen más arcát ismerhetjük meg. Betekintést nyerhetünk a vidéki élet mindennapjaiba, megismerve az „igazi” Kubát.
CIENFUEGOS: „Dél gyöngyeként” is emlegetik ezt a várost. Ez az egyetlen kubai város, amelyet 1819 –en franciai konkisztatorok megallapítottak. Meglatogatjuk Prado sétaló utcát, Parque José Martí város központját, főterén sétálgatnak, Tomás terry színhazat és a Cienfuegos-i Malecónon megtekintik a csodás palotákat, amiket megőrzött nekünk a történelem, meglátogatjuk a nevezetes Palacio del Valle” kastélyt.
TRINIDAD: 1514 megallapítottak, Kuba egyik leghangulatosabb gyarmati múltat idéző városa, és 1988 került fel az Unesco Világörökségek listájára. A Városnézés Trinidad óvárosában megnézzik az egymásra párhuzamos és merőleges utcákat, kopottas épületeket, díszes ablakrácsokat. A macskaköves utcákon, a város történeti muzeumot, a Szentháromság templomot találjuk, La Canchancara tipikusan kubai hangulatú bárban, megihatnak egy tipikus kubai koktélt “Canchanchara”. Látogatjuk egy fezekas családot is. Délútán, inddulás Playa Ancón felé. Útközben, cukornádvölgyben, meglátogatjuk Cukormalmok völgye kilátót, ahonnan csodás panoráma nyílik a vidékre, továbbá Manaca Iznaga toronyát és Hacienda-t megnézzük, ahol a rabszolgatartás tárgyi emlékeit őrzik.

7. nap: szabadprogram a szállodában

8. nap: fakultatív kirándulás vagy szabadprogram a szállodában
Crucero del Sol katamarán hajókirándulás, fürdési lehetőség delfinekkel (egész napos). Ára 39 900 Ft/fő
Hajókázás a biztonságos katamaránon, majd megálló a tenger közepén található delfináriumban, fürdés a delfinekkel, majd továbbhajózunk, megálló egy közeli korallzátonynál, ahol snorkeling (úszni tudás szükséges) és fürdés a tengerben.Végül kikötés Cayo Blanco szigetén, ahol 2-3 óra szabadidő jut fürdésre, napozásra. A hajó a kora délutáni órákban indul vissza. A program Cayo Blanco szigetén büfé ebédet, a teljes program során pedig korlátlan italfogyasztást tartalmaz. Kedvcsináló videó Cayo Largoról >>

9. nap: szabadprogram a szállodában

10. nap: szabadprogram a szállodában délelőtt, kijelentkezés, majd csoportos transzfer a havannai repülőtérre, hazautazás amszterdami átszállással

11. nap: érkezés Budapestre a délutáni órákban. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 

 


Időjárás:
Kubában az időjárás is igen kellemes: a szubtrópusi éghajlatot jelentősen befolyásolják az északkeleti légáramlatok. Gyakorlatilag két évszakot különböztetünk meg: májustól októberig tart az esős nyári évszak, novembertől áprilisig pedig a száraz tél. Július és augusztus között a legmagasabb az átlaghőmérséklet, 27-28°C körül mozog a hőmérő higanyszála. A legtöbb eső szeptemberben és októberben hullik, elsősorban heves záporok formájában, és a hurrikkánok előfordulása is ilyenkor a leggyakoribb. Az év 300 napján 7-8 órán át süt a nap, ezért az év bármelyik szakában érdemes kiutazni.

Kisgyermekes családoknak ajánlott?
Ajánlott akár kisgyermekes családoknak. Rengeteg jó animációs program található a kicsik számára, és sok szállodában található külön bébimegőrző. Hétvégéken több városokban 10-től matinét, 5 órától pedig délutáni zsúrokat rendeznek. Ezen kívül szinte minden szállásadó ad kedvezményt 12 éven aluli gyermekek számára.

Mit vigyünk?
A klímából adódóan könnyű, pamutból készült ruhadarabok ajánlatosak. Mivel a legtöbb helyen az elektromosság 110V/60Hz nem árt ha van nálunk átalakító. Ha szeretnénk egy kis örömet okozni a kubaiaknak vigyünk hazulról egy kis ajándékot, legyen az ceruza, golyóstoll, rágógumi, sampon, testápoló vagy bármi apróság. De talán a legnagyobb becsben az ajándék cigarettát tartják, főleg, ha az világmárka! Mivel a gyógyszer behozatal az embargó által korlátozott, mindig vigyünk magunkkal megfelelő mennyiséget.
 
Mit ne vigyünk?
Élelmiszert ne vigyünk magunkkal, mert az elveszik a határon. Ez alól csak az eredeti csomagolású élelmiszeripari termékek kivételek, mint pl. csokoládé, kekszek stb.

Kötelező oltás nincs. Utazási biztosítást KELL kötni, ugyanis a kubai kormány döntése szerint az országba való belépéshez utas- és egészségügyi biztosítás megléte szükséges, ezt belépéskor ellenőrzik. 

 
 
Töltődik a foglalási lap
Kuba utazás, nyaralás Varadero utazás, nyaralás Havanna utazás, nyaralás

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
KUBA rem kód!!!