Vegyes érzelmek beszámolóVegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek Vegyes érzelmek

Vegyes érzelmek

9661 megtekintés
4trax (2) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2008.06.16 - 2008.06.23

Hotel Les Pyramides 3*, Nabeul, TunéziaIdén júniusban voltunk először itt 5 fős családommal Tunéziában a 3*-os nabeuli Les Pyramidesben.

Prolog:Nem vagyunk túl igényesek,reklamálók,szerény szállodára számítottunk (no inclusive)főleg,hogy a hónap elején foglaltunk szállást a Best travelnél.

1.Utazás

A monastiri reptérről(46fok délben)4 órás utazás klímaspórolós busszal a szállodáig a 30-40 közelebbi szállodáknál lerakott vendég miatt.Ugyanis a miénk volt az utolsó.

2.SZállás:

A beigért főépületi 2db szoba helyett a hátul lévő bungallókban kaptunk szállást ahol hangyákkal aludtunk.(pedig tisztának tűnt,bár folyt a wc tartály)

Másnap reklamálás a recepción Katalin (Best)segítségével(vadiúj cipőmet lehipózta a cleaning menagerin).OK kaptunk másik szobát az emeleten.Ajtók nem záródnak,a wc itt nem folyt de 1 (!)literrel öblített.Kardinális kérdés is lett a hét folyamán mivel 5-en voltunk.Mindig állt a víz a fürdőben a padlóösszefolyó hiánya miatt.

Klíma volt de inkább hagytuk,mert rémesen koszos volt!Szunyogok éjszakánként.

Amit nem említek az átlagos volt.

2.Étkezés:

Itt is kártyás balhé névre szóló asztal.Ital fizetendő!Sör 3,kóla 2.5 dínár.(nem tudtuk)

Étel:BORZALMAS!EHETETL EN!IZTELEN!És mindig ugyanaz.

Reggelire:Hús csak párizsi ill.tojás,kicsi cukros croissanok,2 féle ócska citromos lötty+rosszízű kv,tea.

Ebéd:20cm-es kommersz pizza,pommes(ketchup nincs!) a medi partján.1 féle sör(esetleg ócska koktél,olyan jaffaizű)(30dínár)

Vacsi:Rémes mócsingos húsok,marha elképzelhetetlen részei!Néha egész ehető csirke,enyhén fűszerezett saléták.Rizs,krumpli.

Pro:rend kívül udvarias,jókedvű de amatőr pincérek)

Többnyire nem is laktunk jól.

Szállodai Animátorok:Akik állandó nyomulással(gyerünk játszani)a végére egészen megkedveltették magukat.Mindent megtettek hogy jól érezzük magunkat.Olcsó,kedves,rövid játékok.Mindig ugyanaz a cd pörög!

Remek 200nm-es mindig üres medence.

Tenger:Homokos de koszos part nagy csúszós kövekkel a szélén(viziszandál kell)közepesen tiszta tengervíz.Ohne kagyló.

Szállodakörnyezet:4-10 dínárárt 2 lovas hintóval vagy olcsóbb taxival(max 4 fő!)(3-4dínár)be a piszkos központba.Sok-sok érdekes barátságos magyarul is tudó bennszülött.Szukvásár(bolhapiac :kötelező alkudni)rendkívül szórakoztató óriási szines kínálat.

Fakultatív:Mi Tuniszban,Karthagoban voltunk ami fárasztó,de rövid rohanós 2db busz átszállással(sok szálloda sok vendég)Közben ebéd egy self service étteremben.Inkább menjen mindenki taxival magán úton.Sztem.

Lehet még menni gyerekes aquaparkba.Tevegelni 50 fokban.

Összességében jól éreztük magunkat hiszen így is álltunk hozzá.És ez a lényeg.Ne keressünk európai minőséget.Mindennap jó idő(35 fok).Nem mint itthon.Az emberek nem túl bizalomgerjesztők de kedvesek.És nagyon fejlesztenek.Néhány év múlva éden lesz.

Kiváncsi lennék Hammametes beszámolókra ami buszból gyönyörű.Sokkal szebb mint Nabeul.
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|