A szget csodálatos ebbe a szállodába sose! beszámolóA szget csodálatos ebbe a szállodába sose!

16900 megtekintés
(3) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2013.08.01 - 2013.08.15

Palma Nova, Spanyolország, Mallorca, Baleár-szigetekDelfin Playa **** Hotel Mallorca

A sziget csodálatos lehetőségekkel rendelkezik, történelmileg s látványban is. Apróságok: Formentor csak délelőtt, a délután káosz, csak jönnek felfelé, de arra nem gondolnak, valahogy le is jönni a járműveknek az egyszem úton. Felvigyázó hiányzik, aki csak annyit enged fel amennyi le is jött. Sárkánybarlang helyett a többi is csodálatos ajánlom (Campanet), sőt még szebbek is és nem kell négy órát 40 fokban sülni a turnusig. Talán ennyi intelem. Én régebben voltam itt, akkor sokkal bájosabb, kedvesebb, emberibb volt az egész, jobban be lehetett barangolni, élvezni A hihetetlen fejlődés, túlfejlődés lett szerintem. Ha így folytatják, s márpedig épülnek tovább, pont azt veszti el a sziget amiért érdemes lenne oda menni. Egy turistagyár lesz s már ma is egy kicsit az.

Szállás:

Egy valamirevaló balatoni négycsillagos szálló tulajdonosa, sírva verne le vagy két csillagot, ha ilyen szobát adna a kedves vendégének. Talán itt érződik a legjobban a túlforgalom. Örüljön, ha kapott helyet hozzáállással a segítőkészség csirája is hiányzott a vezetéstől, a szálloda tulajdonosától. Pökhendien megkérdezte mi a probléma a szobánkkal!! A szoba: hátsóudvari kilátással, pipiskedve két ház között, bokor felett tengerre nézve. Reggeli szomszédos kutyaugatás és okozójának vasvödör görgetéses ébresztésével. Unatkozik a pára. TV 26 cm-es Nokia förmedvény, amit a WC-be nem raknám be itthon. Előtte görnyedve széken néztem végig azt, hogy világbajnokok lettünk vízilabdá-ban, hurrá. Hűtő nincs, ja, külön van, fizetve, minibárnak hívják, de egyébként üres volt. Azt hiszem, nálunk a munkásszállók se merik elkövetni a hűtőhiányt alapból, de egy négy csillagos???. Na és az ágy. Francia ágy a képeken. Valóság, rengő ringó, két darabos kempingágy matraccal, összetolva és természetesen nyikorog, szétcsúszik, az ötletesek, földre rakják a matracot. A pofátlanság az, hogy ez a szállodai fotókon nem látszik. Nagy lcd tv a falon, tenger a háttérben, minden tip-top..........!!!!!!!

Gyako rlatilag becsaptak minket! Átvertek a szép prospektusokkal, jól fotózott körülményekkel, négy csillaggal. Vigyázat ilyen joker szobamegoldással bárkinek akár tönkretehetik a nyaralását, ezt a szállodát messzi el kell kerülni!

Ha ez Magyarországon van, ülünk be a kocsiba s menekülünk. Elég nehéz volt megpróbálni elfogadni.

Ellátás:

Két hét távlatában elég unalmas, jöhetnének tanulni hozzánk. A főkaják unalomig ismétlődnek. A hungarise gulyás, meg valami pörkölt raguszerűen, MERÉNYLET a gulyás ellen! Desszert elképesztő sivár, gyümölcs meg csak a dinnye tömkelege, nem édes, ja egy nap láttam kis ideig szőlőt is.

Más, ja, igen vacsoránál odamegyek én az automatához, mert ott van, személyesen, azt a borzasztó löttyöt meginni legalább hideg, de kiderül, nekünk nem jár, közlik is. Pincér meg sose sehol, hogy kérdezzen előre, nem kéne nekünk valami? Ahogy ezt szokták jobb helyeken. All inclusive, pedig nem kell, egyrészt ezért a kajáért??? Mi kirándulunk, ezért 14-ből 11 ebéd kilőve, de nekünk 40 fokban nincs is étvágyunk, alkoholt meg nem iszunk, csak módjával. Így a napi 16 Euró erős túlzás lenne.

Szálloda szolgáltatásai:

Ilyet nem ismertünk meg. Gyakorlatilag szobáztatók s ennyi. Szállodának angolul (!) előre írt, felárt fizetünk inkább szobalehetőség kérésünket csípőből meg se válaszolták. Pedig akkor még volt jobb szoba (képeken!!). Sorolhatnám a szállodákat, ahol mindig készségesen visszaírnak s segítőkészek.

S itt jön Kartago Tours:

Kartago Tours meg ugyanezt meg se teszi, a foglalási osztály mondja nem teheti, nem lehet, noha neten, bárhol ezt így lehet lefoglalni, magánál a szálloda honlapján is!! A röhej az, hogy ez napi 8 euró s nincs tönkretéve a nyaralás!!!!!!! (33 e Forint!!!!!!!!!!! 14 éjszakára) S a szálloda is ezzel takaródzik, miért nem előre foglaltunk!!!!

Egyébként a buszon hazafelé panaszkodtak a szállodára, talán itt nem kéne szobát foglalni

Az éjszakai turnusváltás kitalálóját pedig egyenesen lecsuknám!!!!!!! 23 után érkezve aznapunk már nincs, vacsora nevetséges, baromi fárasztó, az utolsó nap pedig félig (12 órától, 20 óráig) csomagszo-bával, aki erre azt mondja teljes értékű az sose volt még szállodában, külföldön!!!!! Aztán azt a négy órát egy kihalt reptéren, tudatlanul, éhesen, automatából gazsulálva italt legalább, mert minden bezár éjfélkor, nehéz lesz elfelejteni.

A másik az éjszakai érkezéshez, igen a szobákat a szálloda osztja el, de aki már volt szállodában tudja, 14 órától folyamatosan ezt teszi az érkezőknek, s nem a rosszabb szobákkal kezdi, hát aki 23 óra után érkezik az meg örüljön, hogy van hol aludnia, maradt a maradék. 23 órakor már nem lehet jópofizni másik szobát szeretnénk, mert már nincs!!!!! Azonkívül éjszaka nem úgy működik egy szálloda, mint napközben, ezt nem nekem kéne tudni!!!
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|