Tokió körutazás

A Tokiói körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Tokiói körutazás, a Tokiói körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 49 utazás közül választhat.

Tokiói körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Tokió utazás TOP 10

Tokió úti célok

Az összes Tokió körutazás »

Tokió

Az összes Tokió körutazás »

Tokió ismertetőTokió üdülőhelyek

Tokió utazási magazin

Ameya-Yokocho, azaz a kihagyhatatlan Ameyoko piac

Tokió egyik leghosszabb, szerteágazóbb és sokszínűbb piaca az Ameyoko piac, mely az Okachimachi és az Ueno metróállomás között húzódik. A több mint 400 méter hosszú, nyitott piac árul mindent mi szemnek, szájnak és egyéb érzékszervnek ingere. Gyümölcsöket, meleg és hideg ételeket, halakat, ruhát, órákat és persze édességet ezerszámra.A „Cukorka Bolt Utca”, sok változáson esett át az idők során, teljes nevének, „Ameya Yokocho” is két fordítása van. Az egyik szerint a második világháború után az amerikai katonák elég sokat jártak ide, hogy saját apróságaikon egy-két yent keressenek. Az „Ameya” név áll tehát egyrészt az AMErika szóból, illetve a YA szóból melynek jelentése bolt. Másik változat szerint, az Ame az édességre és cukorkára vonatkozik, mivel korábban rengeteg édesség árus volt a piacon.Az egész területet behálózzák a mellékutcák, ahol a legelképesztőbb dolgokat lehet összevásárolni. Dögcédulákat, régi katonai felszerelést, pólókat, [...]
Teljes cikk

Egyedi tokiói városnéző túra

Egy japán utazásszervező cég a múlt hét óta egyedi tokiói városnéző túrát kínál, amelynek résztvevői madártávlatból szemlélhetik meg a japán fővárost.A Németországban gyártott, 75 méter hosszú Zeppelin kosarában egyszerre 7-8 utasnak van hely. Az exkluzív élményt nyújtó, felhőkarcolók fölötti kilencven perces lebegő túra 745 euróba kerül. A Nippon Airship Corporation közlése szint az új típusú városnézés igazán vonzó élmény, mert az út sokkal lassabb, mint más repülő közlekedési eszközzel, így jobban élvezhetik azt az utasok. (Reuters/Spiegel online) [...]
Teljes cikk
Tokió körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Tokió körutazás »
 

Tokió körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Tokió körutazás »

Tokió leírásVízum, követség

Magyar állampolgár megfelelő anyagi fedezet felmutatása mellett legfeljebb három hónap időtartamra vízummentesen utazhat Japánba.

A vízummentesség nem vonatkozik munkavállalás, letelepedés, hasznot hajtó nyilvános szórakoztatás (beleértve a sportot is), tanulmányok folytatása vagy a foglalkozásának gyakorlása céljából, illetőleg a 90 napot meghaladó tartózkodásra érkező személyekre. A japán konzuli hatóságok ebbe a kategóriába tartozó személyeknek a vízum kiadásáért semmiféle díjat nem számolnak fel.

Az útlevélnek a tervezett tartózkodást követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Japánban a Magyarországon kiállított nemzetközi jogosítványt nem fogadják el. Magyar állampolgár az érvényes, a magyar nagykövetség által hitelesített japán fordítással ellátott jogosítványa bemutatása után a rendőrségen kiegészítő vizsgát letéve juthat hozzá a Japánban érvényes gépjármű vezetői engedélyhez.

A turizmus céljából magánútlevéllel beutazni kívánóknak az alábbi iratokat kell bemutatniuk: 1., az ország elhagyására hivatott érvényes menetjegyet, vagy az azt helyettesítő igazolást, 2., az ország elhagyásakor érvényes útlevelet, 3., az országban való tartózkodás alatt felmerülő összes költség megtérítését bizonyítani képes hivatalos igazolást, bankkártyát vagy okiratot.

Fontos figyelmeztetés:
A 2000. február 18-án életbe lépett új idegenrendészeti törvény értelmében az illegális tartózkodás Japánban bűncselekménynek minősül.

Ha a hatóságok a külföldit kiutasítják Japánból illegális ott-tartózkodás miatt, akkor a külföldi 5 évig nem léphet be újra az országba.

A tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldinek az országból való kilépés előtt un. \"visszatérési engedély\" \"Reentry Permit\"-t kell kérnie, melynek érvényességi ideje nem haladhatja meg a hatóságok által engedélyezett teljes tartózkodási időt, de legfeljebb 3 évig lehet érvényes.

További információ a budapesti japán nagykövetség, valamint a japán külügyminisztérium internetes honlapján található.

Tokió körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Tokió adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|